Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Stressforløb

Mit stressforløb er til dig, som er belastet med stress. Måske sygemeldt eller tæt på – eller måske ønsker du at forebygge. Du ønsker at blive bedre til at holde balancen i livet og finde dit rette tempo.

Forløbet integrerer de bedste værktøjer og teknikker fra psykoterapi, integral somatic psychology, yoga, mindfulness m.v. Jeg har selv været 15 år ude i erhvervslivet og prøvet på egen krop hvad stressbelastninger betyder.

Jeg lægger meget vægt på at støtte og vejlede dig med nænsomhed og respekt. Det er meget vigtigt for mig at du bliver hjulpet gennem alle faser af dit stressforløb på en professionel og respektfuld måde. Målet er at du kommer ud på den anden side med større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet.

Et individuelt fortroligt samtaleforløb tager udgangspunkt i din stress-situation, og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5 – 20 timer.