Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

TRE® Individuelle sessioner i Hørsholm

Udover TRE er et nænsomt og effektiv værktøj til traume behandling og stressterapi, så er det også et fantastisk redskab til selvregulering, selvberoligelse, sorgbearbejdning og meget mere. Alle burde lære det i disse turbulente tider. Det er et af de bedste redskaber, som jeg selv bruger. 

I trygge og rolige rammer, lærer du TRE® i Balancekompagniet.  Du er sikker på, at du bliver støttet igennem din proces i nænsomt og kærligt. Det er en holistisk tilgang til terapi, der lærer dig selv at blive selvregulerende og selvberoligende. TRE kombineres og understøttes af Pernilles mangeårige erfaring og uddannelse i kropsorienteret psykoterapi og mindfulness. I en-til-en sessioner er der typisk mulighed for at gå et dybere lag ned og kombinere det med psykoterapi. 

Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE®) er et redskab til at fremme kroppens selvhelbredende kræfter og udviklet af amerikaneren dr. David Berceli. Det er en kropsorienteret nyskabende tilgang til stress- og traumebehandling. Alle kan have gavn af TRE® da metoden aktiverer en mekanisme i kroppen, rysten eller vibration, som er en del af din medfødte evne til at regulere dig. Flere tusinder af mennesker har allerede haft glæde af TRE®. Eksempelvis mennesker der har været udsat for traumatiske oplevelser, stress, angst, depression, burn out, psykosomatiske problemer, kroniske sygdomme, fysiske skader, søvnforstyrrelser, mv. TRE® kan også bruges af dig, der måske ikke føler, at du har specifikke problemer, men bare gerne vil opleve mere ro, afslappelse og velvære.

Lige som dyrene ryster sig, efter en ubehagelig oplevelse, har vi også mulighed for at ryste os frie. Det er dog ikke længere en naturlighed hos os, og derfor er TRE udviklet for at støtte os til at genvinde vores evne til at ryste os frie. “Shake it off” og ikke mindst til at møde verden på en mere nærværende og medfølende måde. Du kan også læse mere om TRE her

 ”Det er at hjælpe mennesker til at opdage, at de kan hele sig selv gennem kroppen, OG at de gennem det – bliver mere medfølende overfor andre og andres lidelser, hvad end vi snakker post traumatisk stress disorder, stress, kærestesorger eller whatever. Hel din smerte, for når den ikke længere er i dig, kan du vende dig ud og møde verden med fred. Der ligger en gave i alle traumer” David Bercelli. 

En session:

I en session hos mig bliver du grundigt instrueret og vejledt. Du vil ofte også arbejde med øvelserne hjemme, og hver gang hos mig, komme dybere ind. Jeg anvender også TRE® som en del af mange af mine psykoterapeutiske forløb.

Du kan vælge individuelle sessioner. Prisen er 850 kr. pr. time. Varer typisk mellem en time til halvanden time. Aftales på forhånd.

Sessioner finder sted på Strandvænget 14, 2960 Rungsted. Efter ønske kan de også finde sted på Møllevej 11 i Nivå

Du kan booke tid direkte hos Pernille på 26 66 24 20 eller skrive nedenfor.

Ja tak. Jeg vil gerne booke en TRE session

9 + 6 =