Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

 Chakra yoga og meditationsforløb

Nyt hold på Højstensgård. Midt mellem Fredensborg og Hørsholm. Hver onsdag kl. 15.30 – 17.00. Starter op når det er tilladt igen i 2021. 

Kom og vær med ind i en rejse i dit eget chakra energi system.

Der er så dyb visdom i vores chakra system. Chakra yoga er oprindelig udviklet for flere tusinder år siden i Indien og stadigvæk lige gyldigt.

I chakra yoga arbejder du med dynamiske og afstressende yoga flows. Afpasset og udviklet til hvert specifikke element og chakra. Jord, vand, ild, luft og æter. Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser og selvfølgelig afspænding. 

Forløbet er også velegnet til dig, der ikke har forudgående viden omkring chakraerne, som for dig, der gerne vil vide endnu mere derom. 

Yoga- og meditationslærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP terapeut og supervisor. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser på Højstensgård med kun 9 elever på holdet. Så der er plads og tid til dig. Pernille har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og ikke mindst psykoterapeutisk som ISP terapeut.

Det var vidunderligt. TAK Pernille. Jeg fik så meget ud af at gå hos dig, hver gang blev min krop og sind aktiveret, hvilket gav mig flere gode indsigter undervejs. Jeg ved at jeg er et åbent og sensitivt menneske, og havde gjort mig klar til at åbne mit hjerte. Og jeg tror også på at alle processer i os skal aktiveres og støttes for at udfolde sig. At arbejde fysisk med sin krop, når man vil have fat i sit sind og hjerte har i mange år givet god mening for mig.

Ja, det var nærmest helt magisk for mig. Når vi f.eks. havde arbejdet med halschakraet mødte jeg de efterfølgende uge, flere mennesker hvor der virkelig var brug for at jeg udtrykte mig og trådte i karakter. Jeg har altid været vild med terapi, som jeg også betragter chakra yoga som, og det er samtidig udfordrende men altid forløsende og giver nye indsigter i mit liv.

Dette forløb var præcis hvad jeg havde brug for. Af hjertet tak.

Chenette Byriel

Tilmelding

4 + 1 =