Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Chakra yoga og meditation.

Yogalærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP practitioner og supervisor.

I chakra yoga arbejder du med dynamiske og afstressende yoga flows. Afpasset og udviklet til hvert specifikke element og chakra. Jord, vand, ild, luft og æter. Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser og selvfølgelig afspænding.

Forløbet er også velegnet til dig, der ikke har forudgående viden omkring chakraerne, og som er nysgerrig, som for dig, der gerne vil vide endnu mere derom. Chakraer er en fantastisk vej til at blive klogere på dig selv og din krop, sind og sjæl.

Underviser er: Yoga- og meditationslærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP practioner og supervisor. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser på Højstensgård. Pernille har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og ikke mindst psykoterapeutisk som ISP practitioner og som elev af Jens Erik Risom