Næste chakra yoga forløb starter onsdag den 4. september 2019. 

Otte gange ialt á 2 timer. Hver gang fra 10.00 – 12.00.

Der er så dyb visdom i vores chakra system. Oprindelig udviklet for flere tusinder år siden i Indien og stadigvæk lige gyldigt. I chakra yoga arbejder du med dynamiske og afstressende yoga flows, der tager udgangspunkt i dine chakraer. Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser og selvfølgelig afspænding.

Udover undervisning får du også masser af ny viden og inspiration. Du får også adgang til lydfiler og udleveret en fin lille chakra håndhæfte.

Yogalærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP practioner. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser i Hørsholm med kun 8 elever på holdet. Så der er plads og tid til dig. Pernille har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og ikke mindst psykoterapeutisk som ISP terapeut.

Prisen er for alle gangene 1600 kr. som indbetales ved tilmelding medmindre anden aftale foreligger.

Det var vidunderligt. TAK Pernille. Jeg fik så meget ud af at gå hos dig, hver gang blev min krop og sind aktiveret, hvilket gav mig flere gode indsigter undervejs. Jeg ved at jeg er et åbent og sensitivt menneske, og havde gjort mig klar til at åbne mit hjerte. Og jeg tror også på at alle processer i os skal aktiveres og støttes for at udfolde sig. At arbejde fysisk med sin krop, når man vil have fat i sit sind og hjerte har i mange år givet god mening for mig.

Ja, det var nærmest helt magisk for mig. Når vi f.eks. havde arbejdet med halschakraet mødte jeg de efterfølgende uge, flere mennesker hvor der virkelig var brug for at jeg udtrykte mig og trådte i karakter. Jeg har altid været vild med terapi, som jeg også betragter chakra yoga som, og det er samtidig udfordrende men altid forløsende og giver nye indsigter i mit liv.

Dette forløb var præcis hvad jeg havde brug for. Af hjertet tak.

Chenette Byriel

Tilmelding til chakra yoga forløb. Starter 4. september 2019

12 + 6 =