Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

YogaBalance – Integreret psykoterapi, mindfulness og yoga

Via YogaBalance arbejder du kropsligt, følelsemæssigt og tankemæssigt. På den måde sikres blandt andet en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden. du nå en dybere forankring i dig, kontakt til dig selv, og kropsliggørelse af dine problemstillinger, og indsigt i hvem du er, hvad du gør – samtidigt med at du lærer teknikker til at afspænde din krop, trække vejret og program som skræddersyes til netop dig.

YogaBalance er specielt velegnet til problemstillinger såsom stress, sorg, depression, angst, overgangsalder problematiskker. Jeg arbejder også specielt med støtte til pårørende.
Ud fra dine udfordringer skræddersyer jeg et YogaBalance forløb til dig.

Jeg har gået hos mange terapeuter og psykologer. Det virkede ikke. Jeg snakkede ud fra hovedet uden at kroppen var med. Den var helt stivnet og apatisk. Og jeg skal love for at min krop er med i min individuelle yoga undervisning. Jeg holder meget af Pernilles spiritualitet som er helt nede på jorden og fuld af dejlig energi og humør. Det bliver ikke for “helligt” Dørerne er ved at åbne sig igen for mig og jeg har fået forståelse for den overgang hele min krop og hormoner er i gang med. YogaBalance er fantastisk – det rykker bare, kvinde 49 år

Kvinde 49 år