Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

I Terapeutisk yoga og mindfulness arbejder du kropsligt, emotionelt, energetisk og tankemæssigt med din krop og med dine problemstillinger. 

I efteråret 2022 udbydes et intensivt, fordybende og berigende forløb i terapeutisk yoga.

Forløb 1: Stå fast i stormen. 

I livet er der ofte udfordringer, der er ved at vælte os. Via yogaen, indre øvelser og mindfulness støttes du til at få en bedre forankring i hverdagen. Du får indsigt i dig selv og hvad du udfordres af, og lærer teknikker til at hjælpe dig med selvregulering og selvberoligelse. Det er samtidigt efterår. Mørket og kulden trænger sig på og vinden tager til. Det er et fantastisk tidspunkt at sætte fokus på at støtte dig selv med at få fodfæstet og blive rustet til at stå oprejst i stormen. 

Det er en lille gruppe på højst 4 deltagere, så der er god tid og plads til dig. Forløbet kan suppleres af individuelle samtaler hos Pernille, og må ikke forveksles med et terapeutisk samtaleforløb. 

Sted: Balancekompagniet, Strandvænget 14, 2960 Rungsted Kyst

Tidspunkt: Onsdag fra kl. 10.00 – 12.00

Datoer: 12. oktober, 26. oktober, 2. november, 9. november.

Pris: 500 pr. gang. Betales for alle fire gange ved opstart medmindre anden aftale foreligger. Tilmelding er bindende.

Forløbet kan kombineres med psykoterapeutisk forløb hos Pernille. 

Prisen er inklusiv lydfiler og materiale til at støtte dig i processen. 

Tilmeld dig her: 

 

Jeg har gået hos mange terapeuter og psykologer. Det virkede ikke. Jeg snakkede ud fra hovedet uden at kroppen var med. Den var helt stivnet og apatisk. Og jeg skal love for at min krop er med i min individuelle yoga undervisning. Jeg holder meget af Pernilles spiritualitet som er helt nede på jorden og fuld af dejlig energi og humør. Det bliver ikke for “helligt” Dørerne er ved at åbne sig igen for mig og jeg har fået forståelse for den overgang hele min krop og hormoner er i gang med. YogaBalance er fantastisk – det rykker bare, kvinde 49 år

Kvinde 49 år