Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Der er uro i verden lige nu. Masser indre og ydre uro. Corona smitten breder sig og er ikke et skræmme billed. Det er virkeligheden her og nu. Når der er så meget uro i verden, så bliver vores egen indre uro også ofte aktiveret og endnu større. Det kan virke overvældende at høre om. Overvældende at Danmark lukker ned. Mange som jeg selv, følger henstillingerne, og lukker også ned – bortset fra at det er muligt at bruge vores digitale muligheder og forbindes sammen via online sessioner. Det kan være godt at søge hjælp, hvis du er meget bange og urolig.

Det kan være rigtig godt at prøve at gå nogle lange ture i naturen (hvor der ikke er for mange mennesker), og mærke jorden, duftene og lydene. Du kan også bruge den gratis meditation på min hjemmeside, og du er også velkommen til at booke online tider hos mig. 

Nogle helt generelle råd er:

Prøv at få sovet godt. Det er godt for immunsystemet og ikke mindst nervesystemet

Spis groft og varieret – og gerne masser af ingefær, gurkemeje

Mediter og få din egen yoga praksis. YogaVivo er et glimrende online forum, hvor du kan få gratis prøveperiode

Afspænding er meget godt, så du tjekker ind til din krop og mærker om du er meget opspændt

Hyg dig – på trods af de tumulte tider – latter, sjov og hygge kan også foregå på behørig afstand