Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Overgangsalder

Føler du dig alene som kvinder- med tanker og bekymringer omkring overgangsalder? Kunne du tænke dig et andet mindset omkring overgangsalderen i stedet for det den ungdomshyldende kultur i den vestlige verden ligger op til? Oplever du måske, at du er mere bekymret, frygtsom, mange humørsvingninger, svært ved at klare det samme som før, ”empty nest” syndromet, fysiske symptomer såsom stive led, hedeture, tørhed i kroppen og slimhinder, fælder hår. Alt sammen helt naturlige symptomer på overgangsfasen. Og husk overgangsalderen starter allerede for mange i 40 års alderen med peri menopause. 

I Balancekompagniet kan du søge hjælp og støtte på vej igennem overgangsalderen til din visdomsalder.

Læs mere om:

hormon yoga terapi og workshop her

Kvinder og stress

Crone Circle – en cirkel for kvinder i overgang

Og læse meget mere om din vise overgang

Mange kvinder har brug for at vide MEGET mere om, hvad er det for hormonelle ændringer  – og hvordan påvirker de os? Og hvad kan du selv gøre for dig og dine hormoner i denne fase. Og også at overgangsalderen starter lang tid før de 50 år. Og der er faktisk også noget som hedder peri menopause, som kan starte helt op til 10 år før blødningen starter.

Så der er rige muligheder for at lære mere om:

Om visdomsalderen om du er på vej ind i.  Om den feminine visdom.

At passe på dig selv i overgangsfasen. Praktisere kærlig egenomsorg.

Om stressforebyggelse og håndtering.

Om dit nervesystem og dermed mulighed for selvindsigt og mulighed for at støtte dig selv bedre.

Om meditere og energiøvelser tilpasset specielt kvinder i overgangsfasen

Om dit hormon system og hvordan du kan støtte dine hormoner i overgangsfasen.

Lære om din cyklus (som også er vigtig efter blødningens ophør) – og hvordan der er en utrolig viden og terapeutisk praksis i vores cyklus.

Værktøjer til at støtte dig selv i at holde af dig selv – selvom du ældes

I Balancekompagniet får du støtte til at komme i balance – fysisk samt psykisk, hvorved din sjæl får mulighed for at skinne. Og du bliver klar til at glide videre ind i dine visdomsår.

Nyhedsbrev

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.