Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

EARTHFULNESS – en weekend med rødder

💚 I Earthfulness går du på opdagelse i dig selv og i dit eget liv. I dit eget rodnet og i din forbindelse til dine rødder. Earthfulness handler om at genetablere kontakten indad, så du kan række udad til glæde for dig selv og for naturen og klimaet.

🍀 Du og jeg er alle en del af naturen og indeholder naturens elementer. Jorden. Vandet. Ilden. Luften. Det er dine indre byggeblokke. 

🌸 Denne workshop er for dig, der gerne vil vide mere om elementerne, og forbindelsen mellem dig og naturen. Du ønsker at arbejde med yoga, meditation og selvreflektion for at blive endnu klogere og få indsigt i dig selv. Måske arbejder du selv med mennesker, og måske kan du mærke en længsel efter større jordforbindelse og kontakt til dine rødder.

💜 Workshoppen fokuserer på at mærke, styrke, forankre og vande dine egne rødder, som klargøring til efteråret. Når først du kan mærke jorden under dig, kan du bevæge dig videre med nærvær og hjertelighed til glæde for dig selv og for naturen og klimaet. Så vær velkommen til en weekend i røddernes tegn.

🧘🏻‍♀️ Hver dag starter med yoga og meditation, hvor nærværstræning og hjertelighed indgår som naturlig del af workshoppen. Du vil få øget indsigt i, hvornår du mister jordforbindelsen og glemmer at rodfæste dig, og dermed lader dig stresse, blive urolig, bange etc. Dagene vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan vande dig selv og bevare din kreativitet, livlighed og balance og ikke tørre ud. I naturen mærker du jorden, kontakten til træernes rødder og livfuldhed og samhørigheden. Du vil træne grundlæggende nærværsmeditation med fokus på elementerne og træne at bruge ISP ( (Integral Somatic Psychology) til at regulere og rumme dine følelser og emotioner.

Når du arbejder med dine rødder, nærvær og hjertelighed skabes samtidigt mulighed for at genskabe samhørigheden og ansvarligheden overfor naturen og klimaet. I workshoppen inspireres du til:

💜 At integrere jordforbindelse, hjertelighed og nærvær som en naturlig del af dit liv

💜 At mærke din forbundethed til naturen og samhørigheden.

💜 At tage yoga og nærværsmeditation ind som en (næsten) daglige praksis

💜 At lære at bruge naturen og træerne som afstresning og selvregulerende

💜 At begynde at få kontakt til dine fire elementer. Jord. Vand. Ild. Luft.

 

Tid og sted kommer snarest

Underviser: Pernille Fournais. Pernille har helt fra barns ben været optaget af naturen og at give naturglæden videre ikke mindst i Naturfredningsforeningen, hvor hun var leder af familiemedlemskabet. Pernille er halv indisk (fødenavn Pernille Maya Singh), og har flere yoga og meditationsuddannelser bag sig. Samtidigt er hun fortsat meditationstræning hos Jens-Erik Risom og medunderviser på Skolen for Anvendt Meditation og senior assistent på ISP uddannelsen ved Raja Selvam. Derudover er Pernille Psykoterapeut MPF og cand.merc.

Weekenden er en syntese af Pernilles omfattende viden om elementerne og chakraer, der har været en rød tråd igennem alle hendes uddannelser indenfor psykoterapi, yoga, meditation, natur og traumearbejde. Earthfulness udtrykker hendes store passion om at give naturglæde og ansvarligheden videre.

Nyhedsbrev

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.