Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

TRE® 

 

Det er med stor fornøjelse, at det nu er muligt at booke TRE sessioner i Balancekompagniet. TRE står for Tension and Trauma Release Exercises. Det er en kropsorienteret nyskabende tilgang til stress- og traumebehandling. Udviklet af David Bercelli. Den er udviklet på baggrund af SE (Peter Levine), Bioenergitik (Alexander Lowen), mindfulness, den Polyvagale teori og den treenige hjerne.

I TRE harmoniseres krop, sind og sjæl via ganske enkle øvelser og rystelser. Stress – både langvarigt som dagligdags og traumer sætter sig i kroppen og belaster den. Herved forringes livsenergien og der skabes blokeringer i energi – som nervesystemet. Evnen til nærvær, empati begrænses og sygdom kan nemmere opstås.

TRE er en omsorgsfuld metode til at støtte mennesker med at arbejde med krop og sind for at løse spændinger og dermed forløse problemer, gammel stress, traumer og sorg. For mange betyder dette øgede muligheder for et liv med større glæde, nærvær og nydelse. For mange med smerter har TRE også mindsket smerte og ubehag.

Lige som dyrene ryster sig, efter en ubehagelig oplevelse, har vi også mulighed for at ryste os frie. Det er dog ikke længere en naturlighed hos os, og derfor er TRE udviklet for at støtte os til at genvinde vores balance. Gennem en serie af øvelser, åndedræt og vejledning. TRE består af 7 øvelser, der aktiverer de naturligve refleksmekanismer, der får kroppen til at ryste og vibrere. Derigennem slippes muskelspændinger og nervesystemet falder til ro. Rystelserne mærkes som regel som behagelige, afstressende og lindrende.

Jeg tilbyder gruppeforløb i TRE. Datoer kommer snarest. Individuelle forløb finder sted i min klinik i Rungsted.

Prisen pr. gang er 800 kr. og det tager mellem en time til 1,5 time. Du kan kontakte mig her eller ringe på 26 66 24 20

Du er i trygge hænder. Jeg har omfattende viden om nervesystemet, kroppen og sindet via mine uddannelser indenfor traumaterapi, psykoterapi, mindfulness og yoga. 

Jeg var simpelthen så stresset og urolig. Og må indrømme lidt skeptisk til hvad Pernille nu havde fundet på. Efter min session med TRE, så havde jeg en fred og ro, som jeg overhovedet ikke troede var mulig. Og at jeg så også selv kan lære at lave det derhjemme. Ja det er bare win win. Min varmeste anbefaling til dig. Lær TRE – du kommer ikke til at fortryde det. Det bliver din ven til selvregulering, livsglæde og hjertevarme

Kvinde 53 år

TRE session

11 + 3 =