Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk
Yoga på Herregården

Nye yogahold i 2021 på Herregården Højstensgård

 

Hold/tid og sted Mandag  Onsdag
Adresse:  Højstensgård Oldvejen 2,  Fredensborg
Vinyasa yoga og mindfulness  17.00 - 18.30 FYLDT

Flow og restitution

14.00 - 15.15 Tilmeld

Chakra yoga

15.30 - 17.00 Tilmeld


Onsdag kl. 14.00: Flow og restitution:

Her er der mulighed for at gøre noget godt for dig. Give dig et velfortjent pusterum. Lige stoppe op og mærke efter, hvordan du har det, og passe på dig selv i en turbulent tid.

Flere har ønsket tidlige hold, med de nye anderledes arbejdsformer. Derfor starter dette hold allerede kl. 14.00.

Udover den fysiske praksis, er der fokus på balancering af nervesystemet, og med meget god tid til restituering; yoga nidra, afspænding, meditation og mindfulness i en skøn skræddersyet time. Hver gang forskellig og tilpasset sæsonen.

Du får et åndehul til at fylde dig selv op og få kontakt ind til din krop, sind og sjæl
Jo bedre du er til at passe på dig selv, jo bedre er du også til at passe på andre. Det gælder både, hvis du arbejder med andre mennesker terapeutisk, og din familie, kollegaer og relationer.

 

Chakra yoga onsdag kl. 15.30

Skøn chakra yoga der vitaliserer, afbalancerer, grounder og afstresser dig - så du kommer godt igennem vinteren og bliver klar til at møde forårets spirende liv. Dynamiske og afstressende yoga flows, der tager udgangspunkt i dine chakraer og de tilhørende 5 elementer jord, vand, ild, luft og æter. Udover undervisningen får du også masser af ny viden og inspiration.

Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser/pranayama og selvfølgelig afspænding/yoganidra.

Jeg har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og psykoterapeutisk som ISP practioner og supervisor.

Udover at din fysiske krop strækkes, styrkes og afspændes, så afbalanceres dit energisystem og du får mulighed for at få kontakt med det, der i dig, der altid er i ro og stilhed. Dit eget indre orkanens øje.

 

Generel information
Holdene starter op onsdag den 13. januar 2021, og kører i et forløb på tre måneder til den 17. marts 2021. 10 gange i alt. Der vil være mulighed for at fortsætte efterfølgende. Du melder dig til hele sæsonen. 

Fælles for alle hold hos mig er, at du også får indre øvelser, empatisk nærværstræning og redskaber til at støtte dig i at navigere i din ydre verden og beholde begge ben på jorden igennem stormene og de mange turbulente vande. Hvis du har skader, og er i tvivl om holdene er noget for dig, så kontakt mig 26 66 24 20.

 

Introduktionsprisen er:
1.000 kr. for hold 2 (75 minutter) 10 gange i alt. Starter op den 13.1 eller når restriktionerne er lempet. 
1.100 kr. for hold 3. (90 minutter) - " -

Der tages alle forholdsregler angående COV19, og indtil restriktionerne lempes, er der kun 9 på holdene. Specielle COV19 instrukser sendes ud, når du har tilmeldt dig et hold. Indtil videre skal blandt andet egen måtte medbringes. I tilfælde af nedlukningen fortsætter, starter de to nye hold først når det er muligt igen. Du kan derfor med sindsro melde dig til allerede nu.

Udover mine yoga- og meditationsuddannelser, så hentes inspiration fra mine kropsterapeutiske uddannelser. Eksempelvis fra ISP (Integral Somatic Psychology) og fra min meditationslærer Jens-Erik Risom samt fra Vækstcenterets pædagogik.

Yoga er for mig at vende hjem til mig selv. At få kontakt til min krop, mit sind og min sjæl og tænde mit eget indre lys. Det er så afgørende for min egen livskvalitet, sindsro og empatisk nærvær, så jeg brænder for at give yogaen videre. Et liv med yoga er kendetegnet af et liv, hvor du er i stue med din egen virkelighed. Yogaen lader dig møde dig selv.

Yoga er langt mere end kun de kropslige øvelser (asanas). Yogaen er en videnskab om et liv i balance. En metode til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. I vores omtumlede liv giver yogaen os en forankring i et mere roligt sted i os selv og gør os i stand til at holde balancen. I min yogaundervisning indgår åndedrætsøvelser, meditation og/eller yoganidra altid.

En hvilken som helst grund til at praktisere yoga er en god grund. At øge din smidighed og blive fri for stress er en lige så ædel grund til at dyrke yoga som vækkelse af spiritualiteten. Dette er yogaens store gave - den tjener og nærer os på alle niveauer i vores væsen og bidrager til større velbefindende på alle livsområder.

Jeg bygger min undervisning på vinyasa yoga kombineret med hatha yoga, shakti, mindfulness, terapeutisk yoga og somatisk yoga og restorativ yoga. Jeg går løbende på kurser og efteruddannelse og udvikler min undervisning. Du lærer de kropslige øvelser (asanas) og meditation og åndedrætsøvelser (pranayama).

Jeg lader mig ligeledes inspirere af min krops-psykoterapeutiske erfaring og ikke mindst fra Integral Somatic Psychology, der bygger bro mellem vestens psykologi og Indiens vedanta og yoga samt mit mangeårige forløb hos min meditationslærer Jens Erik Risom

 

Tilmelding

12 + 4 =