Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Yoga i sensommer/efterår 2021 på Yoga Herregården, Højstensgård

 

Mandag  Onsdag
Vinyasa yoga og mindfulness 17.00 - 18.3O
Chakra yoga 15.30 - 17.00 Tilmeld dig til hold

 

Nu kan du melde dig til yoga efter sommerferien. Starter op den 16. august. 2021. 

Her kan du læse lidt om holdene, som jeg tilbyder:

Chakra yoga onsdag kl. 15.30 - 17.00

Skøn chakra yoga der vitaliserer, afbalancerer, grounder og afstresser dig. Dynamiske og afstressende yoga flows, der tager udgangspunkt i dine chakraer og de tilhørende 5 elementer jord, vand, ild, luft og æter. Udover undervisningen får du også masser af ny viden og inspiration.

Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser/pranayama og selvfølgelig afspænding/yoganidra.

Jeg har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og psykoterapeutisk som ISP practioner og supervisor.

Udover at din fysiske krop strækkes, styrkes og afspændes, så afbalanceres dit energisystem og du får mulighed for at få kontakt med det, der i dig, der altid er i ro og stilhed. Dit eget indre orkanens øje.

Læs mere om chakra yoga her

Yoga og mindfulness mandag kl. 17.00 - 18.30

Vinyasa yoga og mindfulness, hvor du arbejder med dynamisk og meditativt flow, med god tid til at mærke dig selv og din krop og være i kontakt med dit eget nærvær.

Yoga er for mig at vende hjem til mig selv. At få kontakt til min krop, mit sind og min sjæl og tænde mit eget indre lys. Et liv med yoga er kendetegnet af et liv, hvor du er i stue med din egen virkelighed. Yogaen lader dig møde dig selv. Der er enkelte ledige pladser. 

Generel information

Fælles for alle hold hos mig er, at du også får indre øvelser, empatisk nærværstræning og redskaber til at støtte dig i at navigere i din ydre verden og beholde begge ben på jorden igennem stormene og de mange turbulente vande. Hvis du har skader, og er i tvivl om holdene er noget for dig, så kontakt mig 26 66 24 20.

Pris:

Prisen for hele sæsonen på 17 gange er 1700 kr. eller du kan vælge at betale for 9 gange, hvor prisen er 1200 kr. 

Der tages alle forholdsregler angående COV19. Der er maksimalt 12 elever på holdene, så det er trygge rolige rammer med kendte yogier, hvor du får tid og plads til fordybelse ind i yogaens fantastiske univers.

Specielle COV19 instrukser sendes ud, når du har tilmeldt dig et hold. Indtil videre skal blandt andet egen måtte, tæppe, øjenpude m.v. medbringes.

Udover mine yoga- og meditationsuddannelser, så hentes inspiration fra mine kropsterapeutiske uddannelser. Eksempelvis fra ISP (Integral Somatic Psychology) og fra min meditationslærer Jens-Erik Risom samt fra Vækstcenterets pædagogik.

 

 

 

Tilmelding

2 + 10 =