Yoga- og mindfulness Mandag Tirsdag Torsdag Workshop
Yoga

17.15 - 18.45

Vinyasa yoga og mindfulness.

En skøn blanding af vinyasa yoga, afstressende somatisk yoga og mindfulness og meditation. Holdet er i gang. Kontakt mig for eventuelt ledige pladser.

 

17.15 - 18.45

Yoga for kvinder

Styrkende og afspændende yoga for kvinder. Vinyasa, Shakti, restorativ, meditation og pranayama. Holdet er i gang. Kontakt mig for eventuelt ledige pladser

 

 

Se nedenfor

 

 

 

 

 

 

 

Crone Circle. Selvudviklingsforløb for kvinder i overgang. Med yoga, meditation, deling m.v. Læs videre her

 

 

 

 

 

 

Mindfulness

Mindfulness og hjertets ressourcer. Forløb på 5 gange

5 tirsdage fra kl. 19.00 – 21.00. Første gang er februar den 25/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3. Læs mere her

 

 

 

 

 

Mindfulness, meditation og medfølelse.

5 torsdage fra 10.00 – 12.30. Første gang er den 27/2, 5/3, 12/3, 19/3 og 26/3. . Læs mere her

 

 

 

 

 

Hormon yoga workshop.

Næste gang er fredag den 27. marts - lørdag den 28. marts. Begge dage fra 9 - 13.00. Læs mere her

 

 

 

 

 

 

 

Hyggelige yoga hold med max 8 elever centralt i Hørsholm, så der er god plads og tid til dig.

Yoga er for mig at vende hjem til mig selv. At få kontakt til min krop, mit sind og min sjæl og tænde mit eget indre lys. Det er så afgørende for min egen livskvalitet, sindsro og empatisk nærvær, så jeg brænder for at give yogaen videre. Et liv med yoga er kendetegnet af et liv, hvor du er i stue med din egen virkelighed. Yogaen lader dig møde dig selv.  

Yoga er langt mere end kun de kropslige øvelser (asanas). Yogaen er en videnskab om et liv i balance. En metode til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. I vores omtumlede liv giver yogaen os en forankring i et mere roligt sted i os selv og gør os i stand til at holde balancen.

En hvilken som helst grund til at praktisere yoga er en god grund. At øge din smidighed og blive fri for stress er en lige så ædel grund til at dyrke yoga som vækkelse af spiritualiteten. Dette er yogaens store gave - den tjener og nærer os på alle niveauer i vores væsen og bidrager til større velbefindende på alle livsområder.

Jeg bygger min undervisning på vinyasa yoga kombineret med hatha yoga, shakti, mindfulness, terapeutisk yoga og somatisk yoga og restorativ yoga. Jeg går løbende på kurser og efteruddannelse og udvikler min undervisning. Du lærer de kropslige øvelser (asanas) og meditation og åndedrætsøvelser (pranayama).

Chakra er en stor del af min undervisning kombineret med at den følger årets og månens cyklus. Jeg lader mig inspirere af min psykoterapeutiske erfaring. 

Kontakt

5 + 14 =