Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Nye yogahold i 2021

Holdene starter op fra den 4 januar.

Hold/tid og sted Mandag  Onsdag
Vinyasa yoga og mindfulness 17.00 - 18.30
Chakra yoga  14.00 - 15.15
Chakra yoga  15.30 - 17.00

Yoga er for mig at vende hjem til mig selv. At få kontakt til min krop, mit sind og min sjæl og tænde mit eget indre lys. Det er så afgørende for min egen livskvalitet, sindsro og empatisk nærvær, så jeg brænder for at give yogaen videre. Et liv med yoga er kendetegnet af et liv, hvor du er i stue med din egen virkelighed. Yogaen lader dig møde dig selv.

Yoga er langt mere end kun de kropslige øvelser (asanas). Yogaen er en videnskab om et liv i balance. En metode til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. I vores omtumlede liv giver yogaen os en forankring i et mere roligt sted i os selv og gør os i stand til at holde balancen. I min yogaundervisning indgår åndedrætsøvelser, meditation og/eller yoganidra altid.

En hvilken som helst grund til at praktisere yoga er en god grund. At øge din smidighed og blive fri for stress er en lige så ædel grund til at dyrke yoga som vækkelse af spiritualiteten. Dette er yogaens store gave - den tjener og nærer os på alle niveauer i vores væsen og bidrager til større velbefindende på alle livsområder.

Jeg bygger min undervisning på vinyasa yoga kombineret med hatha yoga, shakti, mindfulness, terapeutisk yoga og somatisk yoga og restorativ yoga. Jeg går løbende på kurser og efteruddannelse og udvikler min undervisning. Du lærer de kropslige øvelser (asanas) og meditation og åndedrætsøvelser (pranayama).

Chakra er en stor del af min undervisning kombineret med at den følger årets og månens cyklus. Jeg lader mig inspirere af min psykoterapeutiske erfaring og ikke mindst fra Integral Somatic Psychology, der bygger bro mellem vestens psykologi og Indiens vedanta og yoga samt mit mangeårige forløb hos min meditationslærer Jens Erik Risom

Tilmelding

6 + 15 =