Yogahold 2019, efterår/vinter

Mandag Kl. 17.15 - 18.45 Vinyasa yoga og mindfulness for kvinder og mænd. Holdet er fyldt. Venteliste

Tirsdag

Kl. 17.15 - 18.45 Yoga kun for kvinder. En skøn styrkende og afspændende yoga for kvinder. Vinyasa, restorativ, meditaion og pranayama med fokus på dine chakraer

Onsdag

Kl. 10.00 - 12.00 Chakra yoga og meditation. Jord. Vand. Ild. Luft og plads til dig. Opstart onsdag den 4. september. 

Tilmelding til yoga sæson. Start aug/sep 2019

3 + 6 =

Hyggelige yoga hold med max 8 elever centralt i Hørsholm, så der er god plads og tid til dig.

Yoga er langt mere end kun de kropslige øvelser (asanas). Yogaen er en videnskab om et liv i balance. En metode til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. I vores omtumlede liv giver yogaen os en forankring i et mere roligt sted i os selv og gør os i stand til at holde balancen.

En hvilken som helst grund til at praktisere yoga er en god grund. At øge din smidighed og blive fri for stress er en lige så ædel grund til at dyrke yoga som vækkelse af spiritualiteten. Dette er yogaens store gave – den tjener og nærer os på alle niveauer i vores væsen og bidrager til større velbefindende på alle livsområder.

Jeg bygger min undervisning på vinyasa yoga kombineret med hatha yoga, shakti, mindfulness, terapeutisk yoga og somatisk yoga og restorativ yoga. Jeg går løbende på kurser og efteruddannelse og udvikler min undervisning. Du lærer de kropslige øvelser (asanas) og meditation og åndedrætsøvelser (pranayama).