Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

,Meditationsgruppe for kvinder

Denne meditationsgruppe er til dig, kvinde, der søger ro, indre stilhed og styrke i en turbulent hverdag og verden. Efteråret og vinteren er tiden til tilbagetrækning og fordybelse, og hvis du har et ønske om meditativ fordybelse, så er muligheden her.

Det er et forløb af 4 gange med mulighed for forlængelse. Vi mødes 4 gange til en start af 2,5 time

Gruppe 1: Tirsdag dag. kl. 13.00 – 15.30

Gruppe 2: Tirsdag eftermiddag fra 16.30 – 19.00

Datoer: 

Nye datoer kommer snarest. Kontakt mig allerede nu hvis du er interesseret.

Pris pr. gang 500 kr. Du betaler for hele forløbet ved tilmeldning og tilmelding er bindende.

I bliver højest 6 deltagere pr. gruppe.

Sted:

Balancekompagniet, Strandvænget 14, 2960 Rungsted

1. Stressreduktion og Indre Ro
Livet er ofte fyldt med ansvar, pres, og udfordringer. Mindfulness meditation giver dig redskaberne til at reducere stress, frigøre spændinger og finde forhåbenligvis en indre ro. Gennem regelmæssig praksis lærer du at håndtere store som små udfordringer med større empati og accept.

2. Selvomsorg og Selvkærlighed
Meditationsgruppen er et rum, hvor du kan tune ind på dig selv og praktisere selvomsorg og selvkærlighed. Denne praksis hjælper dig med at genopdage din indre styrke og hjertelighed og udvikle et sundere forhold til dig selv.

3. Forbedret Mental Klarhed og Fokus
Mindfulness meditation styrker din mentale muskel og hjælper dig med at opnå øget klarhed og fokus. Det er gavnligt både i arbejdslivet som i dine personlige relationer. Du vil opdage, at du bliver bedre til at håndtere udfordrende situationer med ro og beslutsomhed.

Udbyttet af Vores Meditationsgruppe

Du er velkommen til at være med i dette fællesskab af kvinder, og gennem forløbet vil du introduceres til mindfulness meditation og indre øvelser, der giver dig en dybere forståelse af dig selv, dine mønstre og dine muligheder for at være endnu mere den, du er.

Underviser Pernille Fournais:

Min rejse inden for meditation og mindfulness har spændt over mange år, og jeg har dedikeret mig til at uddanne mig inden for dette område og modtager fortsat undervisning fra Jens Erik Risom og tager på længerevarende retreats. Jeg kombinerer træningen fra Vækstcenter pædagogikken med mine uddannelser i yoga. Det kropslige og kærlige nærvær er centralt i min undervisning.

I min tilgang til meditation og selvudvikling indgår arbejdet med chakraer, som en naturlig del af forløbet. At arbejde med din indre natur og naturens elementer.