Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Psykoterapi i Nordsjælland

Psykoterapi hos Pernille foregår i hyggelige og trygge rammer i min hyggelige klinik på Strandvænget i Rungsted, Hørsholm kommune, i Nordsjælland. Der er altid gratis parkering og meget nemt at komme til. Tjek ruten ud her

Gennem over 15 år har jeg været psykoterapeut og videreuddannet mig efterfølgende som meditations- og mindfulnesslærer, yogalærer, ISP terapeut, TRE provider. Mit ønske er at støtte dig til at finde hjem til dig selv og dine rødder og genfinde din balance. Vi kan ikke ændre virkeligheden og vi kan lære at navigere i den. Som Kierkegaard udtrykker, at vi har livets grundvilkår, som vi ikke kan ændre og så OGSÅ livets muligheder. Og her er blandt andet muligheden for at finde ind og hjem til dig selv og dit eget indre ståsted. 

Min psykoterapi er kendetegnet ved at være somatisk, oplevelsesorienteret, empatisk og kropsorienteret. Jeg arbejder med at genskabe din balance i krop, sind og sjæl. Og det har jeg mange års erfaring i. Du kan altid komme og få en første samtale. Jeg tror nemlig på at det er kontakten mellem klient og terapeut, der har meget stor betydning. Derfor har jeg også en mangeårig praksis i empatisk nærværstræning via meditation, yoga og mindfulness.

Måske er du belastet med stress, angst, sorg, depression, mobning, tristhed. Måske er du pårørende og har brug for støtte i dit forløb, eller har udfordringer i forbindelse med overgangsalderen. Måske kan du mærke, at du har en indre trang til at udvikle dig selv og blive endnu mere dig selv. I et terapeutisk forløb hos mig, så er den personlige relation og nærværet centralt og jeg møder dig som det menneske, du er.

Når livet er svært, har de fleste lyst til at flygte væk. Det er dit nærvær og din jordforbindelse, der holder dig fast, når livets storme raser hen over dig, og du svajer. Og livet er travlt og udfordrende med mange storme, så uden et rodnet bliver vi ikke bare rodløse, men bekymrede, stressede, bange, kede af det, forvirrede, rodløse og ineffektive. Når du har jordforbindelse, er forandring mulig. Når du bliver opmærksom, begynder du at træde en ny sti.

Drømmearbejde, mindfulness, yoga kan indgå i forløbene. Forløbene afspejler altid min tilgang til psykoterapi, der er kendetegnet ved at være holistisk og arbejde både med krop, sind og sjæl. Læs mere om mig her

 

Book tid her