Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Indre ro og stilhed. Mindfulness forløb i Nordsjælland.

Jordforbindelse og kontakt til dine rødder.

I Balancekompagniet er der to forløb i kærlig nærværstræning i foråret. Det finder sted i Nordsjælland i Nivå, tæt på Hørsholm, Humlebæk, Birkerød mv.

Gruppe 1: Onsdag 9.30 – 12.00

Nærværstræning. Indre og ydre natur. Yoga, mindfulness og natur. 5 gange.

Datoer: Onsdag den 20. april, onsdag den 27. april, onsdag den 4 maj, onsdag den 11. maj, onsdag den 18. maj.

Tryk her og tilmeld dig forløbet

 

Gruppe 2: Torsdag 17.00 – 19.30.

Nærværstræning. Indre og ydre natur. Yoga, mindfulness og natur.

Datoer: 28. april, 5. maj, 12. maj, 19. maj, 2. juni.

Tryk her og tilmeld dig forløbet  

Begge forløb vil foregå både indenfor og udenfor (når vejret tillader det). Der vil være blid nærværsyoga, meditation, indre øvelser og kontemplation.

Vi har brug for at være nærværende, og have begge ben godt plantet på jorden. Fornemme rødderne der kan vokse ned i jorden, så vi kan bevæge os igennem stormene uden at vælte. Det er ikke nemt i disse dage.

Derfor sætter jeg to forløb op, hvor du øver dig i at være kærligt nærværende – både mod dig selv og mod andre. Måske har du allerede en nærværspraksis og måske er du ny i feltet. Der er plads til både nybegyndere, som dig der måske har din egen praksis allerede.

Evnen til nærvær har vi alle. Hver morgen når du vågner. Og gennem kultivering af nærværet og en meditativ praksis kan du begynde at opdage, hvor fantastisk nærværet er, og alle de muligheder, som nærværet rummer.

Når du er i stuen med virkeligheden (som er skræmmende nok i sig selv), så bliver du ikke hvirvlet rundt af dine bekymringer, uro etc. Du forholder dig til virkeligheden, som den er. Ikke som du håber på, eller frygter. Virkeligheden som den er.

Mange fordele findes, og blandt andet viser forskning gennem mange år, at en mindfulness praksis giver:

– Indre ro og tryghed

– Selvberoligelse og selvregulering af nervesystemet

– Stress- og angst reducerende

– Øget glæde og livfuldhed

– Øger kreativiteten

– Øger selvværdet

Jeg er uddannet både i den kliniske MBSR og fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom, som også er min meditationslærer, og hvor jeg også er medunderviser. Jeg har arbejdet med og uddannet mig i meditation og mindfulness i mange år, hvilket også integreres i min yogaundervisning, og har en længerevarende egenpraksis. Min meditations og nærværstræning kombineres med kropslig nærværstræning fra yogaen og med naturens elementer.

Vi har den hyggeligste yogasal til rådighed i den gamle vandmølle i Nivå. Udenfor bugter åerne sig. Engene. Skoven. Der er så smukt. Vandet, Jorden. Varmen. Luften. Sidde ved åen. Iagttage vandet. Gå på jorden. Mærke underlaget. Fornemme solen og livfuldheden og det spirende i foråret. Have fokus på vores samhørighed med naturen og med hinanden.

Prisen for alle fem gange inklusiv lydfiler og materiale kr. 1.850 kr. For unge er prisen kr. 1.000 kr. 

Sted: Balancekompagniet, Møllevej 11, 2990 Nivå.

Underviser: Pernille Fournais

Jeg vil vide mere om forløbet

13 + 9 =