Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

8 ugers Mindfulnessforløb

Giv dig selv den gave at dykke ind i vinterens ro og det spirende forår med mindfulness. 🌱💖 Vi mødes otte gange fra den 18. januar til den 14. marts, hvor vi sammen udforsker nærværets veje til mere nærvær og hjertelighed og mindre stress og jag.

Et liv i bevidst nærvær opløser fortidens greb om os og sætter os fri til at kunne lytte dybere og møde os selv og livet mere åbent og følsomt.

Ved mindfulness meditation trækker du dine sanser tilbage fra verdenen for at kunne høre din egen indre stemme mere tydeligt. Du trænes til at være et kærligt og vågent vidne til dine tanker, følelser og sansninger. Og  rumme og acceptere livet som det er – lige nu.

I forløbet trænes du i:

.🌿 Kropsligt Nærvær:  Du lærer at afstresser din krop og nervesystem. Du arbejder med åndedrætsøvelser og indsigt og forståelse for åndedrættet.

💖 Emotionelt Nærvær: Du træner at møde dig selv med egenomsorg og rummelighed.

🧘 Mentalt nærvær: Du træner dit nærvær i meditation og i hverdagen til at forholde dig nænsomt og nærværende til sindets strøm af tanker.

I er en eksklusiv gruppe på kun seks deltagere, så der er rigelig plads til dig. Forløbet er både til dig, der er nybegynder, som dig der gerne vil videre med din meditationspraksis.

Underviseren, Pernille Fournais fra Balancekompagniet, trækker på sin mange års træning i yoga, Vækstcenterpædagogikken, uddannelse og medunderviser på Skolen for Anvendt meditation ved Jens Erik Risom heriblandt MBSR  kombineret med psykoterapeutisk baggrund. 🧘‍♀️🌼

STED: Vi ses på Strandvænget 14, 2960 Rungsted, på følgende datoer:

DATO: 18/1, 25/1, 1/2, 7/2, 15/2, 29/2, 7/3, 14/3.

TIDSPUNKT: 17.00 – 19.00

PRIS: Prisen er 1300 kr. pr. måned x 3 eller 3700 kr. ved opstart.

Ved tilmeldning fremsendes faktura, og når beløbet er betalt er du tilmeldt. Prisen er inklusiv guidede meditation på lydfiler, en fælles facebook side med mulighed for løbende spørgsmål og en individuel session 2 måneder efter forløbet er afsluttet

 

 

Tilmelding