Tilmelding til meditationsgruppe

5 + 11 =

Meditationsgruppe. Dit empatiske nærvær

Lad det begyndende lys være en invitation ind til fordybelse ind i dig. Ind i dit eget nærvær og hjerterum, hvor der både kan være kærligt og nærværende. 

Forløbet starter op i februar 2020

Det er 5 torsdage fra 10.00 – 12.30.

Første gang er den 27/2, 5/3, 12/3, 19/3 og 26/3.

Prisen for hele forløbet inklusiv lydfiler er 2.500 kr. der indbetales på mobile pay 86 135. Du finder link nedenfor.

Dette forløb er specielt velegnet til dig, der er belastet med stress, angst, uro eller bare vil give dig selv et kærligt hjerterum med plads til fordybelse.

Det er et trygt rum til at fordybe dig ind i meditationens verden. I dejlige rammer i Hørsholm lige bag ved Hørsholm kirke i Balancekompagniet, bliver I en fast lille gruppe af mennesker med et fælles ønske om fordybelse og hvilen ind og hjem til dig selv.

Der er plads til både dig, der er nybegynder og til dig, der ønsker yderligere fordybelse, samklang og inspiration til din nuværende meditationspraksis. Denne gang med specielt fokus på hjertet og de hjertelige kvaliteter såsom taknemmelighed, medfølelse og kærlighed.

Meditation og mindfulness støtter dig i at rumme og mærke dig selv. Du bliver måske inspireret til at balancere dit liv på en mere kærlig og omsorgsfuld måde. Og gennem meditation og mindfulness opnåes større sindsro, selvindsigt, styrke og empatisk nærvær.

Efter hver gang modtager du lydfiler, så du enkelt kan praktisere en 15-20 minutter hver dag, indtil vi mødes igen. Du får også mulighed for løbende at få sparring til din praksis.

Jeg, Pernille Fournais, er mindfulness- og meditationslærer blandt andet uddannet af Jens Erik Risom, som jeg fortsat modtager undervisning fra. Derudover har jeg haft min egen faste praksis i mange år. Som yogalærer med stærk knytning til Indien hentes megen af min inspiration også derfra. Jeg er derudover psykoterapeut MPF og ISP terapeut.

Meld dig til her eller skriv til fournais@balancekompagniet.dk eller hør nærmere på 26 66 24 20