Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Tilmelding til meditationsgruppe

2 + 14 =

Empati og Mindfulness gruppe. 

Ny gruppe starter når det er muligt igen

Dette forløb er specielt velegnet til dig, der er belastet med stress, angst, uro eller bare vil give dig selv et kærligt hjerterum med plads til fordybelse. 

Det er et trygt rum til at fordybe dig ind i meditationens verden. I bliver en fast gruppe af højst 12 mennesker  med et fælles ønske om fordybelse og hvilen ind og hjem til dig selv.

Der er plads til både dig, der er nybegynder og til dig, der ønsker yderligere fordybelse, samklang og inspiration til din nuværende meditationspraksis. 

Meditation og mindfulness støtter dig i at rumme og mærke dig selv. Du bliver måske inspireret til at balancere dit liv på en mere kærlig og omsorgsfuld måde. Og gennem meditation og mindfulness opnåes større sindsro, selvindsigt, selvregulering, styrke og empatisk nærvær.

Efter hver gang modtager du lydfiler, så du enkelt kan praktisere en 15-20 minutter hver dag, indtil vi mødes igen. Du får også mulighed for løbende at få sparring til din praksis.

Jeg, Pernille Fournais, er mindfulness- og meditationslærer blandt andet uddannet af Jens Erik Risom, som jeg fortsat modtager undervisning fra. Derudover har jeg haft min egen faste praksis i mange år. Som yogalærer med stærk knytning til Indien hentes megen af min inspiration også derfra. Jeg er derudover psykoterapeut MPF og ISP terapeut. Du kan læse mere om mig her

Meld dig til her eller skriv til fournais@balancekompagniet.dk eller hør nærmere på 26 66 24 20 

Vi mødes i herskabelige rammer på herregården Højstensgård beliggende mellem Fredensborg og Hørsholm. Masser af plads og smukt og fredeligt beliggende.