Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Indre ro og kærlig omsorg. Mindfulness forløb i Nordsjælland.

I Balancekompagniet er der to meditationsgrupper planlagt for sensommer/efterår. . Det finder sted i Nordsjælland i Rungsted, Hørsholm

Gruppe 1: Onsdag 10.00 – 12.00

Datoer: Kommer efter sommerferien

 

Gruppe 2: Torsdag 17.00 – 19.00

 

Vi har brug for at være nærværende, og have begge ben godt plantet på jorden. Fornemme rødderne der kan vokse ned i jorden, så vi kan bevæge os igennem stormene uden at vælte. Det er ikke nemt i disse dage.

Evnen til nærvær har du og jeg, ja alle. Hver morgen når du vågner. Og gennem kultivering af nærværet og en meditativ praksis kan du begynde at opdage, hvor fantastisk nærværet er, og alle de muligheder, som nærværet rummer.

Når du er i stuen med virkeligheden (som er skræmmende nok i sig selv), så bliver du ikke hvirvlet rundt af dine bekymringer, uro etc. Du forholder dig til virkeligheden, som den er. Ikke som du håber på, eller frygter. Virkeligheden som den er.

Mange fordele findes, og blandt andet viser forskning gennem mange år, at en mindfulness praksis giver:

– Indre ro og tryghed

– Selvberoligelse og selvregulering af nervesystemet

– Stress- og angst reducerende

– Øget glæde og livfuldhed

– Øger kreativiteten

– Øger selvværdet

Jeg er uddannet både i den kliniske MBSR og fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom, som også er min meditationslærer, og hvor jeg også er medunderviser. Jeg har arbejdet med og uddannet mig i meditation og mindfulness i mange år, hvilket også integreres i min yogaundervisning, og har en længerevarende egenpraksis. Min meditations og nærværstræning kombineres med kropslig nærværstræning fra yogaen og med naturens elementer.

Forløbet strækker sig over 8 gange. Og du skal beregne lidt hjemmearbejde mellem hver gang. 

Sted: Balancekompagniet, Strandvænget 14, 2960 Rungsted

Underviser: Pernille Fournais

Jeg vil vide mere om forløbet

10 + 14 =