Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

TRE® gruppe i Hørsholm, Rungsted og Nivå

Hvad med at tage hånd om traumer og stress på en nænsom og effektiv måde? TRE er ikke kun et fantastisk værktøj til behandling, men det hjælper også med selvregulering, selvberoligelse, sorgbearbejdning og meget mere. I disse turbulente tider i verden, er der virkelig brug for værktøjer som TRE.

🌟 Du kan vælge at lære det individuelt eller i gruppe. 🌟

Næste gruppeforløb hos Balancekompagniet er:

🗓 Datoer: Torsdag den 25. januar, torsdag den 1. februar, torsdag den 15. februar
🕒 Tid: 17.00 – 19.00
📍 Sted: Balancekompagniet, Strandvænget 14, 2960 Rungsted
💰 Pris: 1.450 kr. for alle tre gange.

Tilmeld dig her. Skynd dig, der er kun 4 pladser! 🏃‍♀️🏃‍♂️

Prisen er for alle tre gange plus øvelser på skrift og lyd og en halv times opfølgning på zoom efterfølgende. Målet er at du selv kan praktisere og støtte dig selv i din hverdag.

I den lille gruppe på højst 4 deltagere, støttes du en nærværende og kærlig måde. 

TRE® er udviklet af dr. David Berceli og er et redskab til at fremme kroppens selvhelbredende kræfter. Metoden er innovativ inden for stress- og traumebehandling og aktiverer kroppens medfødte evne til at regulere sig selv. Tusinder af mennesker har allerede haft glæde af TRE®, uanset om de har oplevet traumer, stress, angst, depression, burn out, psykosomatiske problemer, kroniske sygdomme, fysiske skader, søvnforstyrrelser osv. TRE® kan også bruges af dig, der bare ønsker mere ro, afslapning og velvære.

Ligesom dyr ryster sig frie efter en ubehagelig oplevelse, har vi også muligheden for at ryste os frie. TRE hjælper os med at genvinde denne naturlige evne til at ryste os frie. “Shake it off” og mød verden på en mere nærværende og medfølende måde. 🌿

 

 

 

 

 

 

Tilmelding til TRE gruppe

15 + 4 =