Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

TRE® gruppe i Hørsholm, Rungsted og Nivå

Udover TRE er et nænsomt og effektiv værktøj til traume behandling og stressterapi, så er det også et fantastisk redskab til selvregulering, selvberoligelse, sorgbearbejdning og meget mere. Alle burde lære det i disse turbulente tider. Det er et af de bedste redskaber, som jeg selv bruger.

Du kan vælge at lære det individuelt eller i gruppe.

Næste gruppeforløb i Balancekompagniet er:

Forløb af 3 gange. Fredag 10.00 – 12.30. 8 april, 29. april, og 6. maj

Tilmeld dig her. Der er kun 5 pladser

Prisen for alle tre gange plus øvelser på skrift og lyd er 1.500 kr. Derefter er du i stand til selv at praktisere og støtte dig selv igennem din hverdag.

Gruppen bliver støttet igennem jeres processer i nænsomt og kærligt, og der er højst 5 deltagere i gruppen. TRE kombineres og understøttes af Pernilles mangeårige erfaring og uddannelse i kropsorienteret psykoterapi og mindfulness. 

Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE®) er et redskab til at fremme kroppens selvhelbredende kræfter og udviklet af amerikaneren dr. David Berceli. Det er en kropsorienteret nyskabende tilgang til stress- og traumebehandling. Alle kan have gavn af TRE® da metoden aktiverer en mekanisme i kroppen, rysten eller vibration, som er en del af din medfødte evne til at regulere dig. Flere tusinder af mennesker har allerede haft glæde af TRE®. Eksempelvis mennesker der har været udsat for traumatiske oplevelser, stress, angst, depression, burn out, psykosomatiske problemer, kroniske sygdomme, fysiske skader, søvnforstyrrelser, mv. TRE® kan også bruges af dig, der måske ikke føler, at du har specifikke problemer, men bare gerne vil opleve mere ro, afslappelse og velvære.

Lige som dyrene ryster sig, efter en ubehagelig oplevelse, har vi også mulighed for at ryste os frie. Det er dog ikke længere en naturlighed hos os, og derfor er TRE udviklet for at støtte os til at genvinde vores evne til at ryste os frie. “Shake it off” og ikke mindst til at møde verden på en mere nærværende og medfølende måde. Du kan også læse mere om TRE her

 ”Det er at hjælpe mennesker til at opdage, at de kan hele sig selv gennem kroppen, OG at de gennem det – bliver mere medfølende overfor andre og andres lidelser, hvad end vi snakker post traumatisk stress disorder, stress, kærestesorger eller whatever. Hel din smerte, for når den ikke længere er i dig, kan du vende dig ud og møde verden med fred. Der ligger en gave i alle traumer” David Bercelli. 

 

Ja tak. Jeg vil gerne booke en TRE session

8 + 2 =