Psykoterapeut MPF, ISP, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

I forløbet ” find dine rødder” arbejde Pernille med private som organisationer om at finde jordforbindelse. Stå på fødderne. Forankring i virkeligheden så rodnettet kan blive fast og solidt. Når vi først er groundet så kan vi stå på egne ben og bevæge os. Navigere i vores liv. Forløbet tilrettelægges både udfra vestlig psykologi samt østlig visdom om chakrasystemet. Du bliver blandt andet bedre til

Pernille holder workshops i egne lokaler og i virksomheder om at stå fast på jorden. Være tilstede i nuet. Det er rødderne, der holder os fast, når livets storme raser hen over os, og vi svajer. Og livet er travlt i dag med mange storme, så uden et rodnet bliver vi ikke bare rodløse, men bekymrede, stressede, bange og ineffektive. Rødder skal der til.

  • at kommunikere tydeligt og klart
  • at sige fra og til
  • tage ansvar for dig selv
  • være tilstede i nuet – i virkeligheden
  • være kreativ og legende

Når du har jordforbindelse, er forandring mulig. Vores almindelige sind er vandrende og en overlevelsesmekanisme. Uafbrudt tjekker, om der er fare på færde. Det er højenergi, og der ligger et neuralt netværk, der kører i det gamle spor. Når du bliver opmærksom, begynder du at træde en ny sti. Laver et nyt spor. Du skærper din opmærksomhed. Mærker dine rødder.

Forløbet er en vekselvirkning mellem oplæg, kropslige øvelser, refleksioner, og foregår hvis muligt både udenfor i naturen og indenfor.