Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Uddannelse i Integral Somatic Psychology (ISP™)

Pernille Fournais Singh starter ISP™-uddannelsen i Danmark i januar 2025.  Uddannelsen finder sted centralt i Hellerup i rolige og hyggelige rammer.

Erfaringerne med ISP™ er, at det forkorter terapitider og forbedrer udbyttet både kropsligt, energetisk, emotionelt, kognitivt og spirituelt i alle terapimodaliteter. Læs mere om ISP her 

ISP™ professionel træning og workshops findes i USA, Brasilien, Storbritannien, Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Italien, Israel, Tyrkiet, Rusland, Indien, Sri Lanka, Hong Kong, Kina, Japan og Australien.

Over 2000 fagfolk er allerede blevet uddannet i ISP. Underviseren er akkrediteret af Raja Selvam til at undervise i ISP, og deltagerne modtager udover Pernilles undervisning i ISP™ også adgang til optaget online ISP uddannelse, hvor Raja Selvam er underviser.

Datoer:

  • Første modul: 30/1 – 2/2 2025
  • Andet modul: 15/5 – 18/5 2025
  • Tredje modul: 20/11 – 23/11 2025

Undervisning finder sted:

Torsdag, fredag og lørdag fra 10.00 – 17.30

Søndag 9.00 – 13.00

 

Målgruppe:

Uddannelsen henvender sig til psykoterapeuter, psykologer, kropsorienterede terapeuter og yogalærere. Læs mere her

Sted:
Skolen for Traumeforløsende Terapi
Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Måske vil du gerne have en uforpligtende snak med Pernille. Ring på 26 66 24 20 eller mail til Pernille

Måske ved du allerede, at du gerne vil ansøge om at være med på den første ISP uddannelse på dansk.

Priser:
Deltagelse i alle tre moduler koster 19.500 kr.

Derudover får du også:

– adgang til en fuld online træning med Raja (normalpris 12.400 kr.) .

Denne online undervisning er tilgængelig en måned før uddannelsens start og kan benyttes i et helt år frem.

For at blive certificeret ISP provider kræves yderligere 4 sessioner af ISP-terapi med en godkendt provider samt 4 individuelle supervisioner.

Underviser:
Pernille Fournais Singh er ISP-træner, seniorassistent og medlem af ISP’s verdensomspændende organisation. Hun har været ISP practitioner siden 2010.

Pernille er en integrativ figur, både personligt som halvt dansk, halvt indisk, og fagligt som en sammensmeltning af vestlig og østlig terapeutisk tilgang. Ud over at være ISP-træner er Pernille psykoterapeut MPF med mange års erfaring og leder af Balancekompagniet. Pernille er underviser på Skolen for Anvendt meditation, og er mindfulness lærer og modtager meditationsundervisning af Jens Erik Risom tilknyttet Vækstcenteret. Yoga er en stor del af Pernilles liv. Hun har også flere yogauddannelser bag sig og holder retreats og workshops. Du kan læse mere om Pernille her

 

 

 

 

15 + 13 =