Tilmelding til meditationsgruppe

2 + 12 =

Meditations og mindfulness gruppe 

Lær at meditere og forstå mere om hvad meditation og mindfulness egentlig er. 

Jordforbindelse, livfuldhed og hjertelighed.
Brug det farverige efterår og de mørkere aftener til fordybelse ind i dig.

Forløbet starter den 29. oktober og fortsætter de følgende tirsdage 5/11, 12/11, 19/11 og 26/11. Så er du klar til at gå opmærksomt og kærligt ind i julemåneden og til at starte 2020 op.

I denne gruppe finder du et trygt rum til at fordybe dig ind i meditationens verden. I dejlige rammer i Hørsholm lige bag ved Hørsholm kirke i Balancekompagniet, bliver I en fast lille gruppe af mennesker med et fælles ønske om fordybelse og hvilen ind og hjem til dig selv.

Der er plads til både dig, der er nybegynder og til dig, der ønsker yderligere fordybelse, samklang og inspiration til din nuværende meditationspraksis

Meditation og mindfulness støtter dig i at rumme og mærke dig selv. Du bliver måske inspireret til at balancere dit liv på en mere kærlig og omsorgsfuld måde. Og gennem meditation og mindfulness opnåes større sindsro, selvindsigt, styrke og empatisk nærvær.

Efter hver gang modtager du lydfiler, så du enkelt kan praktisere en 15-20 minutter hver dag, indtil vi mødes igen. Du får også mulighed for løbende at få sparring til din praksis.

Jeg, Pernille Fournais, er mindfulness- og meditationslærer blandt andet uddannet af Jens Erik Risom, som jeg fortsat modtager undervisning fra. Derudover har jeg haft min egen faste praksis i mange år. Som yogalærer med stærk knytning til Indien hentes megen af min inspiration også derfra. Jeg er derudover psykoterapeut MPF og ISP terapeut.

Prisen for hele forløbet, lydfiler, fælles forum og te og snacks er 2.500 kr. Hvis du går til yoga eller andet hos mig, kontakt mig angående pris. Hvis du er arbejdsledig eller des lige, så er der mulighed for reduceret pris.

Meld dig til på fournais@balancekompagniet.dk eller hør nærmere på 26 66 24 20