Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Introduktion til meditation

Med underviser Pernille Fournais

Lær at møde dig selv mere åbent, nærværende og hjerteligt.

Dette forløb i grundlæggende mindfulness meditation lærer dig at meditere og giver dig værktøjer til få en bedre balance i dit liv og mere sindsro, selvberoligelse og selvregulering. Du arbejder også med hjertets iboende ressourcer såsom hjertelighed, empati og samhørighed med andre mennesker og naturen.

 

 Forløbet er til dig, der ønsker at lære at meditere og gerne vil bruge lidt tid flere gange om ugen til at etablere din egen meditationspraksis. Du vil få hjælp og støtte til at opbygge din praksis og lære et lille yogaprogram som understøtter din meditation. samtidigt mulighed for et meditativt fællesskab med andre. Du er velkommen både som nybegynder som let øvet.

Forløbet er en jordnær, nærværende og hjertevarm tilgang.

Denne gruppe er på højst 6 deltagere, så der bliver god tid og plads til dig.

Dato og tid: 
Mandag formiddag fra kl. 10.00 – 12.30 start den 28. august, 4. september, 11. september

Sted: Balancekompagniet. Strandvænget 14 i Rungsted.

Underviser: Pernille Fournais, mindfulness og meditationslærer.

Pernilles undervisning bygger på den anerkendte Vækstcenterpædagogik kombineret med Pernilles forankring i yogaen og kropspsykoterapien.. Pernille modtager undervisning og supervision af Jens Erik Risom. Uddannet og certificeret og medunderviser på Skolen for Anvendt Meditation. Pernille er leder af Balancekompagniet, yogalærer, ISP practitioner, psykoterapeut MPF, cand.merc.

Pris: 2.000 kr. Betales ved tilmelding. Der vil være mulighed for at fortsætte efterfølgende i gruppe eller individuelt.

Læs mere om Skolen for Anvendt Meditation