Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Integral Somatic Psychology

Balancekompagniet er glade for at kunne tilbyde Integral Somatic Psychology (ISP™) uddannelsen og ikke mindst ISP terapi og supervision i Danmark og udlandet. Pernille har trænet og assisteret ved uddannelser i indland som udlandet og er nu akkrediteret trainer i ISP.

ISP – Integral Somatic Psychology – er udviklet af Raja Selvam. På basis af hans omfattende viden og erfaring i Somatic Experiencing, Bodynamics, Vedanta og yoga, er ISP en modalitet, der integrerer vestens kropsorienterede psykoterapi med østens visdom om elementerne/chakraer og energiarbejde. Integral Somatic Psychology™ (ISP™) er helhedsorienteret og er en også integration af den nyeste forskning indenfor somatisk psykologi.

I ISP’s Emotional Embodiment-tilgang inviteres klienten til at opbygge kapacitet til følelser i kroppen og blive længere i følelsen og udvide følelsen til andre steder i kroppen. Klienten er typisk både længere og dybere med følelsen/emotionen, end hvad der ellers sker organisk i terapi.

ISP er udviklet med henblik på at forkorte terapitider og forbedre fysiske, energetiske, kognitive, følelsesmæssige, adfærdsmæssige relationer i alle terapiformer. Det kan derfor bruges som et supplement til andre terapiformer.

Integral Somatic Psychology (ISP)  går ud over traditionelle terapiformer ved at fordybe sig i forståelsen af, hvordan kroppen husker og integrerer traumer og livsudfordringer. Denne tilgang muliggør en dyb helbredelsesproces, der ikke kun arbejder med sindet, men også med kroppen og energisystemet, hvilket skaber en dybtgående og varig transformation. Gennem ISP kan klienter og terapeuter opnå en dyb forståelse af kroppens rolle i terapien og integrere den i helbredelsesprocessen på en meningsfuld måde.

I ISP bruges udtrykket Embodiment of Emotions, som bogen også hedder. Læs mere og bestil bogen her
Embodiment of Emotions refererer til processen med at forankre og integrere følelser i kroppen. Denne tilgang anerkender, at følelser også er kropslige og energetiske oplevelser, og at arbejde med dem på dette niveau kan være dybt helbredende og transformerende. Embodiment of Emotions er en central del af ISP, da det giver en vej til at arbejde med og frigøre lagrede følelser og traumer, hvilket fører til øget trivsel og balance i livet.