I Balancekompagniet får du støtte til at komme i balance – fysisk samt psykisk, hvorved din sjæl får mulighed for at skinne. Og du bliver klar til at glide videre ind i dine visdomsår.

Terapien kombineres ofte med yoga og afspænding for nervesystemet, mindfulness og er meget kropsorienteret og sigtet er at støtte dig selv i at hjælpe dig selv.

“Jeg var så træt, opgivende og stresset og kunne slet ikke forstå hvorfor. Da jeg kom til Pernille og forstod det var naturligt at jeg var mere træt og at det var vigtigt at jeg passer ekstra godt på mig selv, så var det som om hele mit indre faldt på plads. Nu giver jeg mig tid til mig. Og ved at jeg får det hele igen, når denne overgangsfase er slut”, Susanne 51 år.

Overgangsfasen starter allerede fra start 40’erne og fortsætter indtil et år efter blødningens ophør. Mange kvinder har en følelse af at være alene om overgangen. Frygt for alderdommen. Frygt for at trætheden varer ved. Frygt for, at nu er man i reparationsalderen. Der er også en tendens til at gamle traumer dukker op i værre grad, og mange kan helt naturligt takle meget mindre end tidligere. Der er ofte en tunghed i systemet, mindre energi, modløshed. Mange kvinder er udfordret med stress, angst og depression. Det kan virkelig betale sig at give sig selv mulighed for at få støtte i den her meget vigtige fase i dit liv.