Overgangsalder

Overgangsfasen starter allerede fra start 40’erne og fortsætter indtil et år efter blødningens ophør. Jeg har undervist kvinder i overgangsfasen i mange år og fælles for mange er; en følelse af at være alene om overgangen. Frygt for alderdommen. Frygt for at trætheden varer ved. Frygt for, at nu er man i reparationsalderen etc etc. Der er også en tendens til at gamle traumer dukker op i værre grad, og mange kan helt naturligt takle meget mindre end tidligere. Der er ofte en tunghed i systemet, mindre energi, modløshed. Mange kvinder er udfordret med stress, angst og depression. Hvis der har været psykiske udfordringer traumer etc, som ikke er løst, eller bearbejdet, så larmer også det endnu mere i disse år. Det er som om at vi lige skal rense ud og gøre rent, før vi går ind i vores visdomsår – årene efter overgangsalderen.

I Balancekompagniet får du støtte til at komme i balance og få dit fysiske samt psykiske niveau på plads hvor ved din sjæl får mulighed for at skinne. Og du bliver klar til at glide ind i dine visdomsår.

Terapien kombineres ofte med yoga og afspænding for nervesystemet, mindfulness og er meget kropsorienteret og sigtet er at støtte dig selv i at hjælpe dig selv.

“Jeg var så træt, opgivende og stresset og kunne slet ikke forstå hvorfor. Da jeg kom til Pernille og forstod det var naturligt at jeg var mere træt og at det var vigtigt at jeg passer ekstra godt på mig selv, så var det som om hele mit indre faldt på plads. Nu giver jeg mig tid til mig. Og ved at jeg får det hele igen, når denne overgangsfase er slut”, Susanne 51 år.