Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

ISP Psykoterapi

Det er svært at rumme vores egne følelser. Vi bruger meget tid på at fortrænge, dulme og flygte fra vores følelser og emotioner. Når du arbejder med ISP terapi, bliver du trænet i at rumme dine følelser og bruge kroppen som en container for dine følelser. I stedet for at sammentrække og formindske dine følelser, trænes du i at blødgøre og forøge dine følelser. Dermed bliver du endnu bedre til at rumme dig selv og både de gode og som mindre gode følelser og emotioner.

ISP – Integral Somatic Psychology – er udviklet af Raja Selvam. På basis af hans omfattende viden og erfaring i SE, Bodynamics og Vedanta og yoga, er ISP en modalitet, der integrerer vestens kropsorienterede psykoterapi med østens visdom om elementerne/chakraer og energiarbejde. 

Målet med ISP er at støtte klienter til at blive bedre til at navigere i verden ved at lære at rumme og acceptere deres egne følelser og stemninger. I modsætning til de fleste andre systemer, så arbejdes her med at ens egen krop og energisystem bliver en bedre container til at rumme eksempelvis vrede, sorg, smerter, traumer m.v. Ved at lære at rumme sig selv og blive i virkeligheden med alt det der rør sig af polariteter åbnes op til mere frihed, kærlighed og overskud.

Når du arbejder terapeutisk med ISP terapi hos mig, så er jeg din vejleder på rejsen i at blive endnu bedre til at rumme livets polariteter, og støtte dig selv.

Jeg er senior assistent på uddannelsen ISP og supervisere i ISP og giver ISP terapi.

Kontakt mig her 

Læs mere om ISP her eller køb bogen

 

Integral Somatic Psychology™ (ISP™) is an approach to improve therapeutic outcomes through greater embodiment of all aspects of experience and all levels of the psyche.

Integral Somatic Psychology was developed by Raja Selvam, PhD. It is a comprehensive approach to embodiment based on Western as well as Eastern psychology. It is currently taught in over a dozen countries in North America, Europe, and Asia.

 

Raja Selvam