Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Integral Somatic Psychology (ISP™)

Vær med i en rejse ind i det terapeutiske system Integral Somatic Psychology -ISP. Et system, der forener vestlig kropsorienteret og somatisk psykologi med gammel indisk visdom og viden om chakra og elementerne. Pernille Fournais Singh, har, med tilladelse fra Raja Selvam, ISP uddannelse i Danmark startende januar 2025 og slutter november 2025.

Datoer:

Første modul: 30/1 – 2/2 2025

Andet modul: 15/5 – 18/5 2025

Tredje modul: 20/11 – 23/11 2025

 

Målgruppe:

Psykoterapeuter, Psykologer, kropsorienterede terapeuter, Yogalærere.

Hvis du ikke har en psykoterapeutisk grunduddannelse, er der en indledende snak med Pernille Fournais Singh.

Sted: Skolen for Traumeforløsende terapi, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Helleruo

ISP – Integral Somatic Psychology – er udviklet af Raja Selvam. ISP’s udgangspunkt er hans omfattende viden og erfaring i blandt andet Somatic Experiencing, Bodynamics, Vedanta og nyere forskning omkring emotioner, traumer og krop. ISP er en modalitet, der integrerer vestens kropsorienterede psykoterapi med østens visdom om elementerne/chakraer og energiarbejde.

Målet med ISP er at støtte klienter til at blive bedre til at navigere i verden ved at lære at rumme og acceptere deres egne følelser og stemninger. I modsætning til de fleste andre systemer, så arbejdes her med at ens egen krop og energisystem bliver en bedre container til at rumme eksempelvis vrede, sorg, smerter, traumer m.v. Ved at lære at rumme sig selv og blive i virkeligheden med alt det, der rør sig af polariteter, åbnes op til mere frihed, kærlighed og overskud.

Erfaringerne med ISP er, at det forkorter terapitider og forbedrer udbyttet både kropsligt, energetisk, emotionelt, kognitivt og spirituelt i alle terapimodaliteter.

Udover at ISP™ er hjælpsomt i terapi, er det også en stor støtte for mennesker som selvhjælpsværktøj til healing og til at forbedre deres liv og som en del af en spirituel praksis.

ISP professionel træning og workshops findes på i USA, Brasilien, Storbritannien, Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Italien, Israel, Tyrkiet, Rusland, Indien, Sri Lanka, Hong Kong, Kina, Japan og Australien.

Over 2000 fagfolk er blevet uddannet i ISP-metoden. Og nu kommer ISP™ igen til Danmark.