Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Moon Circle – gruppe for kvinder i og efter overgangsalder

 I denne gruppe mødes vi, kvinder i og efter overgangsalderen, og arbejder med månens cyklus, som en støtte ind i det meditative felt og en støtte ind i livet, som en påmindelse om at alt bevæger sig i cyklus. Åndedrættet, livet, dagen, årstiderne og ikke  mindst månen. Månen har igennem mange tusinder år været en støtte og guide gennem kvinders liv. 

Vi mødes ved nymånen fysisk (også muligt at være med virtuelt), og mødes virtuelt omkring fuldmånen. På den måde bliver der mindre transport og plads til møder. Som del af moon circle får du samtidigt adgang til fordelagtige priser i Balancekompagniet. 

Datoerne er:

Mandag 16. maj (fuldmåne) Mødes fysisk første gang – virtuelt også muligt. kl. 19.00 – 20.30

Fredag 29. april (dagen før nymåne) Mødes fysisk/virtuelt 

Tirsdag den 14 juni (fuldmåne) Mødes virtuelt

Mandag den 30 maj (nymåne) Mødes fysisk/virtuelt

Tirsdag den 14. juni (Fuldmåne) Mødes virtuelt

Tirsdag den 28. juni (dagen før nymåne) Mødes fysisk/virtuelt

Pause i sommerperioden

Fredag den 12. august (fuldmåne) Mødes virtuelt

Fredag den 9. september (dagen før fuldmåne) virtuelt

Fredag den 23. september (To dage før nymåne) Mødes fysisk

Et medlemskab af Moon Circle koster 150 kr. pr. gang. Du forpligtiger dig til at komme minimum 5 gange. 

Underviser er: Yoga- og meditationslærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, Shakti yogalærer, hormon yoga lærer, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP practitioner og supervisor. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser på Nivå Mølle. Pernille har arbejdet med kvinder og cyklus i mange år både i yogaens, meditationens og ikke mindst psykoterapeutisk.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.