Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Yoga og meditationslærer Pernille Fournais Singh+ 45 26 66 24 20 pernille@balancekompagniet.dk

Book en tid

9 + 8 =

Jeg var så bange og ensom på grund af Corona. Jeg var alene det meste af tiden og var virkelig bange. Jeg fik hjælp af Pernille. Hvis jeg havde vidst, hvor hurtigt jeg fik det meget bedre, så havde jeg kontaktet Pernille lang tid før. 

Cecilie, 19 år

Uha jeg var så stresset, så jeg dårligt ku huske hvem jeg selv var, og blev bange når jeg var ude og begyndte at isolere mig. Jeg har lært rigtig mange gode redskaber til at håndtere mit liv på en meget bedre måde. Jeg har fundet ud at jeg var den, med de største forventninger til mig selv. Og kan nu meget bedre slappe af og nyde livet. Mindfulness er blevet en vigtig del af mit liv

Anton 15 år

Terapi til unge

Det er vigtigt, at du rækker ud efter hjælp, så du får den støtte, som du har brug for. Det er ofte for svært at bære det hele alene. Som ung har du mulighed for akutte tider hos mig. 

Jeg har hjulpet rigtig mange unge mennesker allerede. INTET er for stort eller småt. Vi aftaler forløbet, som typisk er, at du kommer en gang om ugen eller hver 14. dag i starten. Læs mere om mig, psykoterapeut MPF Pernille Fournais her

OG Det hjælper at snakke om det, der er svært. Udover at vi snakker sammen, så lærer du også teknikker fra mindfulness, yoga m.v. til at lære dig at navigere i en foranderlig og turbulent verden. Vi kan ikke ændre på verdenen, og det er muligt at blive bedre til at navigere i den. 

Udover problemstillinger med Corona, så kommer mange unge også med eksempelvis mobning, spiseforstyrrelser, angst, depression eller stress. Andre gange drejer udfordringerne sig mere om hvilken uddannelse vil jeg have? Hvad er jeg god til? Hvad synes jeg er sjovt? Hvad kan jeg blive blive bedre til?

Når du er ung, melder sig også spørgsmål af mere eksistentiel karakter: Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvorfor er jeg lige her?

OG Det hjælper at snakke om det, der er svært. Kontakt mig heller en gang for meget, end en gang for lidt. Mange andre unge har allerede fået hjælp til at komme videre i deres liv med større forståelse, indsigt og omsorg for dem selv.

Måske kan du nikke genkendende til:

“Jeg er ensom og bange”

“Jeg savner mit gamle liv og ved ikke hvad jeg skal gøre”

“Jeg er ved at drunkne i krav fra skolen, forældre, mig selv og alle mine venner. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre”

“Jeg er hele tiden online og bange for at gå glip af noget. “

“Jeg er ked af det helt indvendigt og gemmer mig væk, så ingen kan se mig. Jeg undgår helst at møde nye mennesker”

“Jeg er bange for at blive afvist, og isolerer mig selv”

“Jeg er dum, og kan lige så godt give op”

“Jeg knokler for at leve op til mine egne forventninger om at være perfekt. Og det er så hårdt