Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Stress forløb, Nordsjælland. 

Der er rolige og trygge rammer i Balancekompagniet. Psykoterapi, mindfulness og arbejde med krop, åndedræt er evidensbaseret som veje til at håndtere stress. Nænsomt og hjælpsomt får du støtte til at få reguleret dit nervesystem igen, og bliver i stand til at møde livet med begge ben på jorden.  Det er også meget nemt at komme til Balancekompagniet i Rungsted med gratis parkering og tæt på Rungsted Station. Tjek ruten ud her

I et stressforløb hos mig, kan du være sikker på, at jeg hjælper, vejleder og støtter dig med nænsomhed og megen ekspertise. Første skridt er at øve dig i at slappe af og gøre så lidt som overhovedet muligt. Dernæst begynder arbejdet med at lære at passe bedre på dig selv og ikke mindst få indsigt i hvordan du lader dig stresse. Derved bliver forandring mulig.

Udfra min baggrund som psykoterapeut, yogalærer og mindfulnesslærer mv. så vælger jeg den vej, som passer til dig og dine udfordringer, så du kan blive endnu bedre til at støtte dig selv og lærer at regulere dit nervesystem og lytte til dig selv – uden at byde dig selv for meget. Det er enkelt og svært. 

Se denne lille video om stress

Det er vigtigt hurtigt at få hjælp. Kontakt mig her

15 + 14 =