Samtaleterapi

Samtalerne foregår i hyggelige og trygge rammer i mine lokaler centralt i Hørsholm. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut, så du kan roligt tage kontakt til mig.

Det er et modigt valg at gå i terapi. At tage det første skridt til kontakt er ofte svært. Det kræver mod. Jeg skaber trygge og klare rammer for dig, så du kan få tillid og plads til din proces.

Terapi er ikke at ændre på dig selv. Terapi er at komme hjem til dig selv og dine rødder og se din virkelighed i øje. Det er ofte svært. Terapi handler om at blive i virkeligheden, i de svære følelser, så det ikke længere er nødvendigt at flygte. Turde at mærke dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser, så du bliver endnu bedre til at navigere igennem dit liv. Blive kaptajn på dit eget skib.

Via terapien får du indsigt i meningen bag dine måske i dag ikke ønskede vaner og mønstre. Du vil opdage at mange af dine gamle overlevelsesmønstre var livsnødvendige som børn og nu forhindre de dig i at folde dit liv ud og være dig.

Det kan være svært at tage ansvar for sit liv – ofte ønsker vi at vores liv var anderledes og er utilfredse og ulykkelige. Terapi handler om at tage ansvar for dit liv med alt hvad det indebærer. Der er nogle vilkår der ikke kan ændres, og vi kan altid ændre den måde vi lever vores liv.

Jeg arbejder med kropsorienteret psykoterapi. På den måde sikres både en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden. Så når du arbejder psykoterapeutisk hos mig, kan det være ren samtaleterapi eller drømmearbejde, mindfulness etc. Jeg har en bred palette af værktøjer, hvor jeg vælger dem, der støtter dig bedst i dit forløb og udfordringer. Målet er at lære dig at støtte og hjælpe dig selv til at navigere igennem livets udfordringer. Jeg møder dig lige der, hvor du er. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døren ind og hjem til dig selv – til din personlige vækst, selvindsigt, accept og balance i livet. Klarheden, egenomsorgen og indsigten giver mulighed forandring.Terapi handler om at finde tilbage til virkeligheden – til dig selv. Når du stopper op, og begynder at se dig selv, som den du er, kan forvandling og forandring ske.