Kontakt Pernille

4 + 11 =

Psykoterapi i Hørsholm

Samtalerne foregår i hyggelige og trygge rammer i mine lokaler centralt i Hørsholm. Ring på 26 66 24 20 eller skriv til fournais@balancekompagniet.dk Du er velkommen kvinde, som mand, som ung. Jeg arbejder med stressramte, angst, depression, selvværdsproblematiskker, selvudvikling m.v.

Det er et modigt valg at gå i terapi. At tage det første skridt til kontakt er ofte svært. Det kræver mod. Jeg skaber trygge og klare rammer for dig, så du kan få tillid og plads til din proces.

Terapi er at komme hjem til dig selv og se din virkelighed i øje. Det er ofte svært at være i de svære følelser. Jeg støtter dig i at mærke dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser, så du bliver endnu bedre til at navigere igennem dit liv. Blive en kærlig kaptajn på dit eget skib.

Via terapien får du indsigt i meningen bag dine måske i dag ikke ønskede vaner og mønstre. Du vil opdage at mange af dine gamle overlevelsesmønstre var livsnødvendige som børn og nu forhindrer de dig i at folde dit liv ud og være dig. Terapi handler også om at lære at drage omsorg for de dele af os, der ikke blev mødt, rummet og accepteret som børn. 

Det kan være svært at tage ansvar for sit liv – ofte ønsker vi at vores liv var anderledes og er utilfredse og ulykkelige. Terapi handler om at tage ansvar for dit liv med alt hvad det indebærer. Der er nogle vilkår der ikke kan ændres, og vi kan altid ændre den måde vi lever vores liv.

Jeg arbejder med kropsorienteret psykoterapi. På den måde sikres både en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden.

Jeg møder dig lige der, hvor du er. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døren ind og hjem til dig selv – til din personlige vækst, selvindsigt, accept og balance i livet. Klarheden, egenomsorgen og indsigten giver mulighed forandring.Terapi handler om at finde tilbage til virkeligheden – til dig selv. Når du stopper op, og begynder at se dig selv, som den du er, kan forvandling og forandring ske.