Find vej til Balancekompagniet. Balancekompagniet ligger tæt på motorvejen, på busser og en dejlig gåtur gennem skoven fra Rungsted station.

Du kan læse mere om: 

Pernille Fournais

Priser

Og her et smukt digt om psykoterapi

“Et er nødvendigt – her
i denne vor vanskelige verden
af husvilde og hjemløse.

At tage bolig i sig selv.
Gå ind i mørket
og pudse soden af lampen.

Sådan at mennesker på gaderne
kan skimte lys
i dine beboede øjne”
skrevet af Hans Børlig

 

Bestil tid hos Pernille her

6 + 1 =

Samtaleterapi i Hørsholm

Samtalerne foregår i hyggelige og trygge rammer centralt i Hørsholm. Der er gratis parkering og meget nemt at komme til. 

Jeg møder dig lige der, hvor du er og er sammen med dig – også i det der er svært at bære og rumme for dig. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døren ind og hjem til dig selv.

Måske er du belastet med stress, angst, manglende selvværd, problematikker i forbindelse med overgangsalderen, sorg, depression, mobning, tristhed eller andet eller bare en lyst til at udvikle dig selv og blive endnu mere dig selv. I et terapeutisk forløb hos mig, så er den personlige relation centralt og jeg møder dig som det menneske du er. 

Gennem de mange år, hvor jeg har praktiseret, beretter mange af mine klienter om, hvordan de har lært at navigere igennem deres liv på en mere kærlig og nærværende måde. At mærke dem selv og lære at rumme deres virkelighed med alt det indebære. At se og rumme kærligt de sider af dem selv, som de måske skammer sig over eller bare ikke var særlig stolt af, er også en vigtig brik for mange klienter. En ung pige fortalte at hun nu var blevet kaptajn på sit eget skib. Det kunne godt være at matroserne kunne være sure og kritiske. Og det var jo hende der bestemte som kaptajn og lyste vejen op.  

Når livet er svært, har de fleste har lyst til at flygte væk. Det er dit nærvær og din jordforbindelse, der holder dig fast, når livets storme raser hen over dig, og du svajer. Og livet er travlt og udfordrende med mange storme, så uden et rodnet bliver vi ikke bare rodløse, men bekymrede, stressede, bange og ineffektive. Når du har jordforbindelse, er forandring mulig. Når du bliver opmærksom, begynder du at træde en ny sti. 

Drømmearbejde, mindfulness, yoga kan indgå i forløbene. Forløbene afspejler altid Pernilles tilgang til psykoterapi, der er kendetegnet ved at være holistiske og arbejde både med krop, sind og sjæl. 

.