Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Sommerklar med Hormon Yoga Terapi.

Workshop den 3. juli – 4 juli 2021. 

For dig kvinde i overgang. Måske har du hedeture, humørsvingninger, hårtab eller bare et ønske om forebygge eventuelle ubalancer og lære meget mere om hvad overgangsalderen er. Lad dig inspirere til at skabe din vise overgang.

Hormon yoga terapi er en naturlig måde til at harmonisere, stimulere og afbalancere den kvindelige hormonproduktion og mindske eller helt eliminere de gener, som du måske oplever før, under eller efter overgangsalderen. Når du praktiserer Hormon yoga, kan kroppen ofte helt naturligt lindre og endda fjerne hedeture, søvnløshed, humørsvingninger, tørhed i vagina, ledsmerter, migræne, for kraftige eller for svage blødninger, blærebetændelser, lav libido osv. Disse positive effekter oplever du som regel allerede efter ganske kort tids praksis. ¾ af alle kvinder oplever gener i forbindelse med overgangsalderen.

Yogaprogrammet er udviklet af brasilianske Dinah Rodrigues. Programmet bygger på elementer fra Hatha Yoga, Kundalini Yoga og Tibetanske energi-øvelser. Øvelserne er dynamiske med åndedrætsteknikker, visualiseringer, yoga nidra (yogisk søvn), mudras og tibetanske energiteknikker. Første del er dynamisk. Sidste del er afstressende. Hormon yoga arbejder således både på fysisk, psykologisk, følelsesmæssigt og energetisk niveau.

Udover at du lærer programmet Hormon Yoga Terapi på workshoppen, så bliver du også klogere på intelligensen bag kvinders cyklus og overgangsalder, og får forhåbentligvis en større omsorg og forståelse for denne transformative tid af dit liv.

På workshoppen:

  • Lærer du hormon yoga terapi og kan derefter træne videre hjemmefra.
  • Får du viden om din overgangsalder, din cyklus og den store transformation, som du går igennem.
  • Inspireres du til at se din overgangsalder, som vejen ind til din visdomsalder
  • Får du indsigt i sammenhængen mellem stress og overgangsalder
  • Lærer du, hvordan du kan bruge træningen som en kærlig nærværspraksis.

Med hjem får du selvfølgelig yogaprogrammet, som tilpasses til dig på workshoppen. Når du kommer hjem, er det nemt at komme i gang med din praksis. Du får nemlig både et overskueligt øvelseshæfte med hjem og lydfiler til at træne efter.

Vær opmærksom på, at Hormon yoga ikke anbefales, hvis du har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller psykiatriske diagnoser.

Hvis du er det mindste i tvivl, bedes du ringe til underviser Pernille Fournais på 26 66 24 20, før du melder dig til.

OM PERNILLE FOURNAIS

55 år. Eksamineret Hormon yoga terapeut af Dinah Rodrigues, yogalærer, efteruddannet inden for Shakti yoga med specialisering overgangsalderen, psykoterapeut MPF, mindfulness- og meditationslærer, ISP terapeut.

Tilmelding:

Mail: fournais@balancekompagniet.dk eller her på siden 

Ring: 26 66 24 20 hvis du vil vide mere, før du melder dig til

Ved tilmelding, får du tilsendt et spørgeskema på mail, som du bedes udfylde.

Pris:

1.600 kr.

For medlemmer af Yogaherregården eller kunde i balancekompagniet gives 200 kr. i rabat.

TID

Lørdag den 3. juli kl. 13.00 – 17.00 og

Søndag den 4. juli kl. 9.00 – 13.00

STED 

YOGAHERREGÅRDEN, Oldvejen 2C, 3480 Fredensborg

Påklædning: komfortabelt tøj og gerne flere lag.
Medbring vandflaske, måtte, et tæppe, et lagen eller stort tørklæde.

På grund af COVID situationen er der desværre ingen forplejning.

Tidligere deltagere udtaler:

“Oplevelse af energiskiftet i min krop, og at jeg havde en mere ”direkte kontakt” med mit underliv. En oplevelse af at få bekræftet at overgangsalderen ikke (kun) er til besvær, men i den grad også er fyldt med gaver, anvendelig visdom, indsigt og vejen til fornyelse og fornøjelse.”
Nina, 52 år

“Jeg kom til hormonyoga-workshoppen med en indstilling om, at jeg skulle have et værktøj til at modarbejde overgangsalderen. Jeg gik hjem med en følelse af, at den overgangsalder naturligvis bare skal komme – jeg er klar til den, jeg kan være i den og jeg glæder mig til den. Det bliver en ny periode i mit liv med både glæde, styrke og ikke mindst selvudvikling.”

 Karen 49 år

 

Tilmelding til workshop den 3. - 4. juli 2021

12 + 10 =