Næste workshop i Hormon Yoga Terapi er fra den 14 – 15 juni 2019

For dig kvinde i overgang. Måske har du hedeture, humørsvingninger, hårtab eller bare et ønske om forebygge eventuelle ubalancer og lære meget mere om hvad overgangsalderen er.

På denne workshop lærer du hormon yogaprogrammet udviklet af Dinah Rodriques til at balancere dine hormoner omkring overgangsfasen. Du får også meget mere viden om de eksistentielle aspekter af overgangsalderen – om din cyklus og udfordringer og gaver i overgangen.

Workshoppen afholdes i mine skønne lokaler i Hørsholm – fredag den 14.  juni – lørdag den 15. juni. Det er fredag fra kl. 16.30 – 19.00 og lørdag fra kl. 10.00 – 15.00 .

Det er et lille eksklusivt hold med masser af tid til dig og til at lære meget mere om visdommen bag og omkring overgangsalderen. Ring gerne til Pernille på 26 66 24 20 hvis du har spørgsmål.

Prisen er 1690 kr. inkl. let frokost, te, snacks, frugt samt guidede afspændinger. Du får også en lettilgængelig hæfte med hele programmet udførligt beskrevet, så du nemt og hurtigt kan komme videre med din praksis derhjemme.

Tidligere deltagere udtaler:
“Oplevelse af energiskiftet i min krop, og at jeg havde en mere ”direkte kontakt” med mit underliv. En oplevelse af at få bekræftet at overgangsalderen ikke (kun) er til besvær, men i den grad også er fyldt med gaver, anvendelig visdom, indsigt og vejen til fornyelse og fornøjelse.” Nina Schiøtz, 52 år, psykoterapeut

“Når jeg har udført min hormon yoga, føler jeg mig fuldstændig lige så sensuel og attraktiv i timevis,

“Jeg kom til hormonyoga-workshoppen med en indstilling om, at jeg skulle have et værktøj til at modarbejde overgangsalderen. Jeg gik hjem med en følelse af, at den overgangsalder naturligvis bare skal komme – jeg er klar til den, jeg kan være i den og jeg glæder mig til den. Det bliver en ny periode i mit liv med både glæde, styrke og ikke mindst selvudvikling.”, Kvinde 49 år

 

 Vær opmærksom på at hormonyoga ikke anbefales, hvis du har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller væsentlige hjerteproblemer eller svære psykiatriske diagnoser. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i workshoppen, så ring til mig på 26 66 24 20 før du melder dig til.

Pernille Fournais, eksamineret Hormon yoga therapist af Dinah Rodrigues, vinyasa yogalærer, efteruddannet inden for Shakti yoga (feminin yoga) med specialisering overgangsalderen, psykoterapeut MPF, mindfulness instruktør, ISP terapeut og cand.merc.

Tilmelding til hormon yoga workshop den 14/15 juni.

13 + 1 =