Psykoterapeut MPF, yoga og meditationslærer Pernille Fournais + 45 26 66 24 20 fournais@balancekompagniet.dk

Chakra vinyasa yoga forløb

Næste chakra yoga starter op den 27. oktober 2021.

Grounding, næring, styrkelse og omsorg for din krop, dit sind og din sjæl. Gør krop, sind og sjæl klar til efteråret og vinterens kommen.

Sted: YogaHerregården på Højstensgård, Oldvejen 2 i Fredensborg

Tid: Hver onsdag kl. 15.30 – 17.00. Tilmelding påkrævet. Enten mail eller benyt formularen på denne side. Du kan også ringe og høre mere på 26 66 24 20.

Forløb og pris: Sæsonen er på 6 gange. Prisen er 950 kr. Drop in koster 150 kr. pr gang.

Du er så velkommen til at være med til en rejse ind i chakraerne. 

I chakra yoga arbejder du med dynamiske og afstressende yoga flows. Afpasset og udviklet til hvert specifikke element og chakra. Jord, vand, ild, luft og æter. Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser og selvfølgelig afspænding.

Forløbet er også velegnet til dig, der ikke har forudgående viden omkring chakraerne, og som er nysgerrig, som for dig, der gerne vil vide endnu mere derom. Chakraer er en fantastisk vej til at blive klogere på dig selv og din krop, sind og sjæl. 

Underviser er: Yoga- og meditationslærer er Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP practioner og supervisor. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser på Højstensgård. Pernille har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og ikke mindst psykoterapeutisk som ISP practitioner og som elev af Jens Erik Risom

 

 

Tilmelding

8 + 8 =