Balancekompagniet
Velkommen til Højstensgård i 2021. Jeg er rykket fra mine dejlige lokaler "Stalden" i Hørsholm til Herregården Højstensgård, Oldvejen 2 i Fredensborg. Yoga- og meditationssalen er dejligt stor (så helt Corona sikret) og er så utrolig smuk og naturskønt og fredeligt beliggende lige midt mellem Hørsholm og Fredensborg og samtidigt kun 5 minutter fra motorvejsafkørslen ved Kokkedal. Jeg har til huse hos Lotte Ljungstrøm sammen med mange andre dygtige yoga- og meditationslærer.

Der har også været stille fra mig i efteråret 2020, da tiden er brugt på reflektion, og ikke mindst støtte mennesker gennem disse turbulente tider via min terapeutiske praksis, der nu finder sted i dejlige lokaler på Strandvænget 14 i Rungsted.
Højstensgård

Yoga på Herregården

I de smukkeste rammer starter flere nye yogahold op igen. SÅ kom til yoga på Herregården. Sæsonen løber til ultimo marts.

Chakra yoga og meditation onsdage kl. 15.30

Skøn chakra yoga der vitaliserer, afbalancerer, grounder og afstresser dig - så du kommer godt igennem vinteren og bliver klar til at møde forårets spirende liv. Dynamiske og afstressende yoga flows, der tager udgangspunkt i dine chakraer og de tilhørende 5 elementer jord, vand, ild, luft og æter. Udover undervisningen får du også masser af ny viden og inspiration.

Hver gang er der tid og rum til meditation, åndedrætsøvelser/pranayama og selvfølgelig afspænding/yoganidra.

Jeg har arbejdet med chakraer i mange år både i yogaens, meditationens og psykoterapeutisk som ISP practioner og supervisor.

Udover at din fysiske krop strækkes, styrkes og afspændes, så afbalanceres dit energisystem og du får mulighed for at få kontakt med det, der i dig, der altid er i ro og stilhed. Dit eget indre orkanens øje.

Flow og restitution

onsdage kl. 14.00

Her er der mulighed for at gøre noget godt for dig. Give dig et velfortjent pusterum. Lige stoppe op og mærke efter, hvordan du har det, og passe på dig selv i en turbulent tid.

Flere har ønsket tidlige hold. Derfor starter dette hold allerede kl. 14.00.

Udover den fysiske praksis, er der fokus på balancering af nervesystemet, og med meget god tid til restituering; yoga nidra, afspænding, meditation og mindfulness i en skøn skræddersyet time. Hver gang forskellig og tilpasset sæsonen.

Du får et åndehul til at fylde dig selv op og få kontakt ind til din krop, sind og sjæl
Jo bedre du er til at passe på dig selv, jo bedre er du også til at passe på andre. Det gælder både, hvis du arbejder med andre mennesker terapeutisk, og din familie, kollegaer og relationer.
chakra

Generel information

Holdene starter op onsdag den 13. januar 2021og kører i et forløb på tre måneder til den 17. marts 2021. 10 gange i alt. Der vil være mulighed for at fortsætte efterfølgende. Du melder dig til hele sæsonen.

Mandag Hold 1: Vinyasa og mindfulness. Kl. 17.00 - 18.30. Holdet er fyldt. Det er forløb på 13 gange. Der er mulighed for at blive skrevet på venteliste, da der bliver plads til flere, når restriktionerne lempes eller hvis der kommer afbud.

Onsdag Hold 2 flow og afspænding: Ledige pladser. Tilmeld dig
kl. 14.00 - 15.15

Onsdag Hold 3 Chakra yoga: Ledige pladser. Tilmeld dig
kl. 15.30 - 17.00

Bemærk, der er kun 9 pladser på hvert hold. Der bliver mulighed for dublering af holdene, såfremt de bliver fyldt op. Tilmeld dig her eller på tilmeldingsknap nedenfor. Du kan også altid slå på tråden på 26 66 24 20.

Fælles for alle hold hos mig er, at du også får indre øvelser, empatisk nærværstræning og redskaber til at støtte dig i at navigere i din ydre verden og beholde begge ben på jorden igennem stormene og de mange turbulente vande. Hvis du har skader, og er i tvivl om holdene er noget for dig, så kontakt mig 26 66 24 20.

Introduktionsprisen er:
1.430 kr. for hold 1
1.000 kr. for hold 2 (75 minutter)
1.100 kr. for hold 3. (90 minutter)

Der tages alle forholdsregler angående COV19, og indtil restriktionerne lempes, er der kun 9 på holdene. Specielle COV19 instrukser sendes ud, når du har tilmeldt dig et hold. Indtil videre skal blandt andet egen måtte medbringes. I tilfælde af nedlukning fortsættes undervisningen online.

Udover mine yoga- og meditationsuddannelser, så hentes inspiration fra mine kropsterapeutiske uddannelser. Eksempelvis fra ISP (Integral Somatic Psychology) og fra min meditationslærer Jens-Erik Risom samt fra Vækstcenterets pædagogik.

.

Workshop: Jord - vinterhi i januar. For kvinder

PFournais
Tid: Fredag den 8 januar kl. 16.00 - 19.00 🧘🏻‍♀️
Sted: Oldvejen 2, Fredensborg

Stilhed, ro, fordybelse, mærke dine rødder og din jordforbindelse. Kontakten til det kvindelige i mørket.

Kom med til timer i vinterhi. Workshoppen følger årstidens cyklus med at være i mørket i vinterhi og mærke den jord, der bærer dig gennem livet. Workshoppen arbejder med jordelementet og giver dig mulighed for at møde 2021 med rødderne godt plantet i moders jord gode muld. Udover den fysiske asana praksis, indgår yoganidra, pranayama og meditation. Husk papir og blyant, da der også bliver plads til lidt indre reflektion.

Prisen er 450 kr. der indbetales på mobile pay 86 135 ved tilmelding. Der er kun 9 pladser. Tilmelding til Pernille enten her på email eller nedenstående knap.


Gavekort: Husk du har mulighed for at ønske dig gavekort hos mig til jul. 🙏

Hvis du har spørgsmål eller brug for at vide mere, så ring endelig på 26 66 24 20 eller kontakt mig på mail. Der er igen plads til individuelle klienter i min praksis, hvhvor du kan bestille individuelle sessioner. Du skal også være meget velkommen der
psykoterapi
Find us socially:
facebook email website