Balancekompagniet
rummet2

Nyt fra Balancekompagniet

Som mange af jer ved, så blev "Staldens" yoga- og meditationsrum desværre for småt set i lyset af de fornuftige afstandskrav, som skal overholdes i disse Corona tider. Derfor opsagde jeg mit lejemål i sensommeren 2020. Og dejligt når en lukket dør, kan åbne andre døre op. I disse specielle tider, er der lige nu muligheder for gratis online yoga. Læs mere nedenfor.

OG når yoga, meditation og workshops må åbne op igen, så bliver det i skønne og fredelige lokaliteter på Højstensgård, der ligger mellem Hørsholm og Fredensborg på Oldvejen 2. Og som det ses af fotoet, så der både højt til loftet og rigtig god plads.

Jeg har trukket en-til-en undervisning og terapi til Strandvænget 14 i Rungsted, hvor terapien foregår i skønne og fredelige omgivelser. Og LIGE nu, så foregår en-til-en undervisning, supervision og terapi online.

Gratis yoga

Du kan være med til gratis yoga og meditation online. Dels via Højstensgårds fælles facebook platform "Yoga Herregården", hvor jeg tilbyder, sammen med blandt andet Lotte Ljungstrøm ugentlig yoga hold og nogle gange også meditation. Lotte er også indehaver af Højstensgård, og jeg glæder mig til et frugtbart samarbejde med hende og de øvrige dygtige yogalærere på stedet 👼 og dels via min egen facebook side Balancekompagniet.

Nu på torsdag kl. 12-13, kan du være med til Chakra vinyasa yoga. Det er via zoom, og du bruger dette link. Der er åbent 15 minutter før. Du skal være så velkommen. Du må selvfølglig meget gerne invitere andre med og både unge som gamle. Yogaen er dog ikke velegnet for børn under 13 år.

zoom link:
https://us02web.zoom.us/j/88919462143?pwd=SHl3K2VKRTJOdnQxb096dERvSy9lZz09
Begivenhed: Yoga herregården
Begivenhed: Balancekompagniet

Du kan også benytte dig af denne meditation, som også lægger til fri afbenyttelse. Klik her

Hvis du tidligere har gået til yoga hos mig gennem en længere periode, kan du også få adgang til min online undervisning om mandagen kl. 17.00 på zoom. Bemærk det er for tidligere og nuværende elever, som har fulgt eller følger min undervisning.
Hvis du tænker, at det kunne være noget for dig, så skriv lige til mig, så aftaler vi nærmere. Skriv til fournais@balancekompagniet.dk

Tiden, vi lever i lige nu, er udfordrende for mange af os, på mange måder og indeholder også en mulighed for læring. Læring i, hvordan vi kan navigere i en meget foranderlig og uforudsigelig verden med tillid, tålmodighed, empati og styrke. Vi er sammen på afstand. Glæder mig meget til at vi kan mødes fysisk igen. Og også taknemmelig for de muligheder som vi har for at mødes sammen - omend på afstand.

Kærlige hilsner
Pernille


hjemmeside
Hvis du har spørgsmål eller brug for at vide mere, så ring endelig på 26 66 24 20 eller kontakt mig på mail eller bare tryk på knappen :-)
4 1212 kopi
Find us socially:
facebook email website